Enigma / Enigma 2 > Dreambox SD

DREAMBOX DM 500-S (китайський)

<< < (9/28) > >>

VictorZ!:
Можливо, бо я в свій китаєць з десяти тільки 4 іміджі нормально  записати можу. В тому числі імідж набіло з нашого форуму, який тепер і стоїть в моєму дрімі...

Ronaldo:

--- Цитата: VictorZ! від 14:18:55, 01 Серпня 2010 ---Можливо, бо я в свій китаєць з десяти тільки 4 іміджі нормально  записати можу. В тому числі імідж набіло з нашого форуму, який тепер і стоїть в моєму дрімі...

--- End quote ---
Доречі набіло з нашого форуму не ставиться, перевірив уже на 3 дрімах, зелена кнопка горить і все, а одному зайшло вже з тими фаворитами! Да даремно втратив 4 години часу і тепер сам вручну все сортую! Дякую за допомогу! Треба буде взяти одного китайця і гратись з ним доти доки він не вмре або не запрацює на бекапі!

VictorZ!:
От як зробите всі фаворити,то не забудьте бекап зробити саме з того тюнера. Надалі може згодиться. А для подяк там кнопки в нас на форумі передбечені.

Остап:

--- Цитата: Ronaldo від 14:22:18, 01 Серпня 2010 ---
--- Цитата: VictorZ! від 14:18:55, 01 Серпня 2010 ---Можливо, бо я в свій китаєць з десяти тільки 4 іміджі нормально  записати можу. В тому числі імідж набіло з нашого форуму, який тепер і стоїть в моєму дрімі...

--- End quote ---
Доречі набіло з нашого форуму не ставиться, перевірив уже на 3 дрімах, зелена кнопка горить і все, а одному зайшло вже з тими фаворитами! Да даремно втратив 4 години часу і тепер сам вручну все сортую! Дякую за допомогу! Треба буде взяти одного китайця і гратись з ним доти доки він не вмре або не запрацює на бекапі!

--- End quote ---
Вся проблема полягає в тому що коли ви скопіювали бекап в папку ТМР на дрім і назвали його для прикладу  beckup1.img  і тепер через телнет хочемо (розпакувати чи заінсталювати) цей бекап в тюнері то в командній строці повинно бути правильне імя файлу beckup1.img а не тупо скопійоване звідси чи ще звідкись (flesh.img).
Перевірте командну строку в телнеті і все у вас получиться. Чудес не буває.

avalon13:

--- Цитата: vitivan від 12:29:33, 24 Березня 2010 ---Про який підвал ви говорите? Тюнера виготовляють повністю цивілізовано на фабриках.  Фарт тут теж непотрібен є1 рік гарантії!

--- End quote ---

превед from China, насяльнике   :2funny:

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version