Автор Тема: Яка різниця між 7010А і 7010  (Прочитано 2370 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній jocoka

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 517
  • Рейтинг: +102/-25
Яка різниця між 7010А і 7010
« : 12:54:22, 31 Січень 2008 »
Яка різниця між 7010А і 7010

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 6278
  • Рейтинг: +8347/-14
Яка різниця між 7010А і 7010
« Відповідь #1 : 13:22:08, 31 Січень 2008 »
Щось я не наблюдаю, в даному списку моделі без букви А

Відсутній jocoka

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 517
  • Рейтинг: +102/-25
Яка різниця між 7010А і 7010
« Відповідь #2 : 13:29:09, 31 Січень 2008 »
OpenFox 7010
Sw 1.3.57
H/W 1.0.00
Loader version 1.1.1
Меню як 4100С.Морда як у Опенів 600-их меню пульт як у Глобо 4100С,гібрід якиїсь.

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 6278
  • Рейтинг: +8347/-14
Яка різниця між 7010А і 7010
« Відповідь #3 : 13:36:14, 31 Січень 2008 »
По викладеній інформації видно, що це той же 7010А тому заливайте софт від даної моделі. В жодному випадку не від 4100с

Відсутній jocoka

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 517
  • Рейтинг: +102/-25
Яка різниця між 7010А і 7010
« Відповідь #4 : 13:38:38, 31 Січень 2008 »
Буду пробувати вечером напишу результат.Спасибі за допомогу.

Відсутній NAZAR

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 299
  • Рейтинг: +130/-14
  • Скажи-що шукаєш в Інтернеті-і я скажу-хто ти.
Яка різниця між 7010А і 7010
« Відповідь #5 : 19:21:58, 31 Січень 2008 »
Пробуй,я таких перешив більше десятка.Шиється нормально дампом від 7010 (НЕ С).Тюнер дуже симпатичний,красивішого із серії 7010 не зустрічав.Але більше половини партії попались браковані-рівень звуку завищений і чути спотворення,неначе котушка в динаміку підгоріла.Мабуть десь опір не впаяли китайози між базою та корпусом у підсилювачі звуку.Будьте уважні з звуком.
Замало знайти своє місце в житті-треба знайти його першим!

Відсутній jocoka

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 517
  • Рейтинг: +102/-25
Яка різниця між 7010А і 7010
« Відповідь #6 : 20:03:49, 31 Січень 2008 »
Все нормально підходить софт від 7010А і звук поки нормальний. *-P

Відсутній NAZAR

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 299
  • Рейтинг: +130/-14
  • Скажи-що шукаєш в Інтернеті-і я скажу-хто ти.
Яка різниця між 7010А і 7010
« Відповідь #7 : 16:11:05, 01 Лютий 2008 »
Поздоровляю,значить зі звуком повезло більше,ніж мені.
Замало знайти своє місце в житті-треба знайти його першим!

Відсутній mailbrush

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 105
  • Рейтинг: +27/-36
Яка різниця між 7010А і 7010
« Відповідь #8 : 10:30:14, 09 Травень 2008 »
В мене така сама проблека з звуком в нові прошивці 1.3.94, вона трохи несувмісна з OpenFox 7010

 

Globo 5000plus. Яка причина: три рази світить табло і пропадає ?

Автор muchaРозділ 3000- 6000..

Відповідей: 10
Переглядів: 2492
Остання відповідь 18:39:43, 07 Червень 2010
від дядя Міша
Globo 7010 CXE (Opticum 7100 CXE) Потрібна прошивка

Автор sasha19722201Розділ Globo, Digital, Opticum, Orton і їх клони

Відповідей: 6
Переглядів: 4456
Остання відповідь 03:59:51, 28 Лютий 2017
від sasha19722201
Яка модель Openbox F300,X8xx- краща !

Автор Ігор ГорбусьРозділ F-300, X-8x0, F-500, X-5х0

Відповідей: 4
Переглядів: 1479
Остання відповідь 08:40:29, 03 Червень 2007
від vic
Яка у вас якість сигнала Медіа Макс ???

Автор pavlo8000Розділ МедіаМакс

Відповідей: 3
Переглядів: 1738
Остання відповідь 14:27:59, 15 Жовтень 2009
від slavon
Список каналів і ключі Globo 7010 CR/CX

Автор bodyanРозділ 7010CR

Відповідей: 48
Переглядів: 18890
Остання відповідь 11:25:52, 18 Листопад 2016
від bodyan