Автор Тема: Globo 5000plus. Яка причина: три рази світить табло і пропадає ?  (Прочитано 2492 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній mucha

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 5
  • Рейтинг: +10/-0
При включенні тюнера на табло засвітлюються риски які блимають і після тюнер неспрацьовує. Інший блок підставляв і навіть раз прошився непомогло. Інколи включаєть але потрібно багато раз включати і виключати. Допоможіть !!!!!!!
« Останнє редагування: 08:59:32, 09 Липень 2009 від Yaro »

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3480
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
А що тут думати - міняй флешку. Типові ознаки її дохлості. Ще може бути і RAM-флешка,це в тому випадку, якщо я не вгадав з ROM.
« Останнє редагування: 09:01:39, 09 Липень 2009 від Yaro »
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній zloj vitos

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 643
  • Рейтинг: +358/-23
Можу порадити такий метод пошуку .Спочатку підключи  рес до компа і включи заміну ПЗ. Дивись на шкалу загрузки.Якщо видало помилку на першому етапі(загрузка в RAM)-міняй ОЗУ,якщо на другому(загрузка у флешку)-міняй флешку.Несправність флешки також можна визначити жтаг-ом.Зауважу,що флешки з ладу виходять рідше ніж ОЗУ.
Удачі. 
« Останнє редагування: 10:37:07, 09 Липень 2009 від zloj vitos »

Відсутній дядя Міша

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1066
  • Рейтинг: +3868/-10
  • Івано-Франківська обл
Принесли мені "мертвий" Digital 4100 Plus, після того як я замінив 5 здутих єлектроліта, при підключенні ,на дісплеї тюнера бігають риски, потім 0000. Підставляв блок на інший тюнер- працюе. Далі не знаю що робити? Повернути людині, як не підлягає ремонту? Прошу дайте пораду!Місяця ще нема, як я цей тюнер прошивав.
« Останнє редагування: 12:59:39, 07 Червень 2010 від Дядя Миша »
Доброта-вище всіх якостей.

Відсутній zloj vitos

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 643
  • Рейтинг: +358/-23
0000 це відсутні канали,на екрані що небудь є?

Відсутній дядя Міша

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1066
  • Рейтинг: +3868/-10
  • Івано-Франківська обл
На єкрані  Welcome to digital worid телевізор гудить.Тюнер на пульт не реагує.
« Останнє редагування: 13:23:57, 07 Червень 2010 від Дядя Миша »
Доброта-вище всіх якостей.

Відсутній zioom

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 420
  • Рейтинг: +219/-91
Пробуйте перешити.

Відсутній дядя Міша

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1066
  • Рейтинг: +3868/-10
  • Івано-Франківська обл
З другого разу пройшла прошивка, на тюнері пробігли риски, далі 0000. Єкран телевізора чорний, гудить.
Доброта-вище всіх якостей.

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1067
  • Рейтинг: +1571/-0
Дивно,що 2-го разу перешився,в динаміках гудить-симптоми несправного БЖ.Перевірте які напруги виходять з БЖ і десь через 5 хвилин після вмикання перевірте чи процесор неперегріваєтся/може "підсаджує' БЖ/.
« Останнє редагування: 14:58:17, 07 Червень 2010 від SashaTv »
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній zioom

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 420
  • Рейтинг: +219/-91
Я ось що ще думаю якщо в блоці живлення було піддуто аж пять конденсаторів то скоріш за все кондинсатори на самій платі також підсаджені їх також здалосяб перевірити а якщо немає чим то поміняти но перевіряти випаявши.

Відсутній дядя Міша

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1066
  • Рейтинг: +3868/-10
  • Івано-Франківська обл
Вибачайте хто допомагав. Попалась якась скажена баба, повернув їй тюнера, нехай їде з ремонтом куди хоче, я пас. На цьому закриємо тему.
Доброта-вище всіх якостей.

 

Globo 7010cx "вмер"

Автор qvestyaraРозділ 7010CR

Відповідей: 16
Переглядів: 7340
Остання відповідь 18:08:10, 15 Квітень 2010
від ora11
"Біжать" канали на Globo 7010A

Автор BekanetРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 19
Переглядів: 2997
Остання відповідь 13:48:02, 31 Січень 2009
від Bekanet
GLOBO 5000 в б/ж на виході "ноль"

Автор SatElit_in_RogРозділ Питання пов'язані з ремонтом

Відповідей: 7
Переглядів: 2690
Остання відповідь 14:00:12, 18 Червень 2011
від SatElit_in_Rog
Куплю пульт до Globo HD TS 9600 (Opticum HD TS 9600)

Автор barsРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 1
Переглядів: 2837
Остання відповідь 17:47:18, 28 Червень 2012
від valik55
Реанімація приймачів Globo 7010,7100, Openfox 7010

Автор bodyanРозділ Інструкції для Globo 7010, 7100

Відповідей: 0
Переглядів: 5442
Остання відповідь 15:38:05, 18 Серпень 2008
від bodyan