Приймачі DVB-S/S2 > Питання пов'язані з ремонтом

Характерні несправності Глобо. Питання ремонту.

<< < (8/96) > >>

tosat:
від 6010 немає, є тільки від 5000.... якщо підійде - напиши в лічку скину...

romashkin:
Яка різниця 6010 чи 5000?
Ось дамп

Yaro:
Дякую всім, хто відгукнувся ,щоб мені допомогти.Нарешті я підняв свій 6010,ура :-) А найбільша моя подяка TOSAT-у за ласкаво присланий мені імідж тюнера - ним я і прошив свого, після чого той,на диво, засвітився :-) На диво тому, що новенька флешка навідріз відмовилася стиратися, ну я й прошив по живому, що називається - без попереднього стирання. Вийшло, нівроку :-)

Кланяюся, моя вам всім повага, друзі!
Дякую, що не залишили самого з проблемою, і допомогли мені.

РЕСПЕКТ.

Yaro:
А якби ще я міг зрозуміти,чому тюнер не хоче показувати й надалі при роботі з дайсеком - то взагалі було б чудово :-))) Що там має показати осцилограф на вході тюнера?

romashkin:
Я практично не стикався з цим питанням, але в теорії виглядає так:

--- Цитувати ---Повідомлення DiSEq передається в наступній послідовності: якщо на момент передачі в кабелі присутній тон 22 кгц, він припиняється, потім, якщо одночасно з подачею команди DiSEq подається команда 13/18 У, змінюється напруга й витримується пауза (5 мс). Після цього команда DiSEq передається разом, без проміжків між байтами даних і контрольних бітів, і знову витримується пауза в 15 мс. Потім передається команда Tone Burst, і тільки потім, якщо потрібно, відновляється безперервний тон 22 кгц. Оскільки ініціалізація будь-якої команди DiSEq відбувається тільки при перемиканні каналів, тимчасова відсутність тону 22 кгц ніяк не позначається на якості прийому. Команда передається одноразово, у проміжках між командами керований пристрій зберігає стан, що відповідає останній отриманій команді.
--- End quote ---

http://pic-avr.narod.ru/sat/info-DISEqC.txt
http://belsatshop.com/modules.php?name=News&file=article&sid=38

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version