Приймачі DVB-S/S2 > Питання пов'язані з ремонтом
Характерні несправності Глобо. Питання ремонту.
Yaro:
Дуже вдячний, насправді цікава інфа.Буду просвіщатися :-))))))
Хоча може хто підкаже, що там в тюнері могло гавкнути, бо він з дайсеком не хоче робити.А Піонер поряд - працює хоч би там що. Та й дайсеки вже міняв, явно не в них заковика.
Дякую.
Yaro:
Хм...однак я казав неправду раніше,перепрошую.Нема в мене 22 КГц,бо не йде верхній піддіапазон.Хто підкаже, де формуються ті 22 кілограми, через які цепочки подаються на конвертер в тюнері ? До чого прив"язатися, взагалі, коли почну шукати?
Дякую наперед.
tosat:
З самого початку я б радив взяти осцилограф та провірити пульсації на блоку живлення, або тимчасово підставити завідомо робочий блок...
Schumaher:
Похоже що це проблема з тюнером, саме в ньому стоїть мікросхема, яка відповідає за DCEqC і 22кГ. На 12нозі тюнера(BS2F7VZ0194) можеш глянути 22кГ.
Yaro:
Шумахер, твоя правда,на 12 нозі дійсно повинні бути 22кгц - але вони тією мікрухою виробляються чи вона їх дістає звідкілясь? Якщо друге - то звідки?
==================
Трохи вже розібрався.
Все чітко видно з ПДФ-ів на відповідні мікросхеми.
Тут є сильні технарі - невже цього ніхто не знав? Шкода, якщо ті технарі просто зажали відповідь...Чи їм просто ніколи розпилятися на якісь там дрібниці? Тоді шкода......
Нічого особистого.
Навігація
Go to full version