Приймачі DVB-S/S2 > Питання пов'язані з ремонтом
Характерні несправності Глобо. Питання ремонту.
Yaro:
Епопея далі. Впаяв новеньку флешку, чисту, не програмовану, спробував законектитися через ЖТАГ - і маю ось це довгождане
Init JTAG
IDCODE : 1D405041
CPU : STi5518
Stop CPU
Clear Trap : Please Wait...
Load Trap -> Ram : Please Wait...
Load Trap : LEN Ok
Init Trap : Please Wait...
Trap_Wptr 80000534
Trap_Iptr 80000140
Start Trap : Please Wait...
Load EMI : Please Wait...
Init OK :)
---------------------
Далі нічого поки не робив, бо не певен,що знов не влипну. Так є на форумі хтось, хто б сказав, що далі і чим треба робити? Чи треба окремо спочатку заливати лоадер, а потім прошивку? Чи можна зразу заливати саму прошивку (в обох випадках маю на увазі 2МБ прошивку, тобто імідж з іншого тюнера)? І взагалі - може десь хід моїх думок іде неправильно? То поправте,дуже прошу.Хтось ще скористається з викладеного тут вами.
Була б мова про ГолдБокси - я б нікого не питав,що і до чого,там все ясно.Мені, по крайній мірі :-) А з Глобо таке вперше.
Дякую.
zenoviy:
Значить так програмка JKEYS висне по тій причині що неправильно виставлений порт поставте паралельний по замовчуванню стоїть компорт.
Флеш можна писати по різному можна тільки востановити загрущик це залежить тільки від вас.В текстовому ФАЙЛИКУ написані адреса флеші.
tosat:
Простіше всього заливати 2-х метровий dump зчитаний з подібного робочого тьюнера, а потім, якщо буде потреба, "перешивати" звичайним способом по СОМ порту...
Yaro:
--- Цитата: zenoviy;4466 ---Значить так програмка JKEYS висне по тій причині що неправильно виставлиний порт поставте паралельний по замовчуванню стоїть компорт.
Флеш можна писати по різному можна тільки востановити загрущик це залежить тільки від вас.В текстовому ФАЙЛИКУ написані адреса флеші.
--- End quote ---
Дякую за допис. Паралельний порт я проставляв зразу замість КОМ-порта, ЖТАГ працює по ЛПТ, по крайній мірі в даному випадку.То не помогло.
І ще одне: чи обов"язково заземляти 115 ногу проца на землю? І чи заземляти через якийсь резистор, чи просто кинути на землю та й усе? Дуже не хочу помилитися цим разом, тому така купа питань. Скоріше всього я буду користати з проги SkyMAX UP 1.3,може це заземлювання для неї неактуально? Бо процесор вона бачить коректно і дозволяє йти далі - стирати і шити флешку...
THANXXX.
Yaro:
--- Цитата: tosat;4469 ---Простіше всього заливати 2-х метровий dump зчитаний з подібного робочого тьюнера, а потім, якщо буде потреба, "перешивати" звичайним способом по СОМ порту...
--- End quote ---
Якщо Ви маєте такий 2-метровий робочий файл для 6010, то прошу скинути мені на skippie@rambler.ru.
Дякую.
Навігація
Go to full version