Приймачі DVB-S/S2 > Питання пов'язані з ремонтом
Характерні несправності Глобо. Питання ремонту.
Yaro:
Підкажіть, чи треба програмувати флешку 29LV160BE-70PFTN з ГЛОБО 6010 на зовнішньому програматорі при її заміні в тюнері, чи це можна зробити і ЖТАГом? І будь ласка - дайте точний і конкретний опис, що, коли і за чим прошивати. Лоадер, саме фірмваре - що іде за чим при програмуванні флешки в тюнері, і через ЖТАГ чи через КОМ?
Наскільки я розумію, чисту флешку по КОМ-порту не прошити - або ж я помиляюсь?
Прошу кваліфікованої відповіді.
Дякую.
bodyan:
Yaro, Ти я дивлюсь заліз в конкретну д*пу. Цікавився в коллєги, який двічі стикався з такою проблємою(на рахунок попередньої точніше), ми переглянули Глобо 5000 сказав на ньому перевірити транзисторіи QV11 i QV12. І знову ж сказав без осцилографа ні-ні...
Yaro:
--- Цитата: bodyan;4372 ---Yaro, Ти я дивлюсь заліз в конкретну д*пу.
--- End quote ---
Хай йому грець...:-( Транзистори я вже давно перевірив, перевірю повторно.
І все ж таки, чи треба програмувати флешку 29LV160BE-70PFTN з ГЛОБО 6010 на зовнішньому програматорі при її заміні в тюнері, чи піде і ЖТАГом? Мені випаяти одну та впаяти інше - не проблема,флеха є, паяльна станція в дружка через дорогу. Але мушу знати, чи я правильно думаю та чи туди я йду...Ось лог роботи проги SKYMAX UP 1.1.3 :
=================
Init JTAG
IDCODE : 1D405041
CPU : STi5518
Stop CPU
Clear Trap : Please Wait...
FAIL WRITE ADR[80000004]=80000000
після другого СТАРТУ таке
Init JTAG
IDCODE : 1D405041
CPU : STi5518
Fail DCU, Plesae Restart or Reset CPU Box
==========================
Так хто підкаже, флешка-таки чи ні?
Спасибі,BODYAN.
zenoviy:
Непотрібно нічого паяти .Глобо я колись відновлював за допомогою програмки JKEYS 10.11.і тд люба програмка яка прцює з процесором st 5518 тільки потрібно 115н процесора посадити на корпус.Доречі по реамінації флеші є дуже багато інформації тут Я тільки неможу зрозуміти для чого потрібно було чіпати флеш.....
Yaro:
--- Цитата: zenoviy;4410 ---Непотрібно нічого паяти .Глобо я колись відновлював за допомогою програмки JKEYS 10.11.і тд люба програмка яка прцює з процесором st 5518 тільки потрібно 115н процесора посадити на корпус.Доречі по реамінації флеші є дуже багато інформації тут
--- End quote ---
JKEYS 10.11.і т.д. у мене на ХР успішно висне,заявляє, що у мене немає прав адміністратора (!). Коли виставляю сумісність з WinME - взагалі нічого не хоче робити...ну правда вже не висне :-)
Може якусь іншу прогу порадиш? Був би вдячний.
А матеріали звідси в мене давно є.
ДЯКУЮ.
Навігація
Go to full version