Приймачі DVB-S/S2 > Питання пов'язані з ремонтом
Характерні несправності Глобо. Питання ремонту.
bodyan:
Тут проблема з 22 kHz. Перевір осцилографом, там здається вилітає транзистор який замішує 22 kHz в основний сигнал. Можливо неправильно написав з граматичної сторони, але...
romashkin:
Не подібно на проблему з 22 кГц, бо тоді б не працювало і без дайсека.
Тут проблема, очевидно у командах, які видаються на переключення дайсека. Десь читав, що у глобо вони подаються не тільки при переключенні а й при роботі з певною періодичністю. Можливо, 22кГц накладаються на команди переключення і виходить абра-кадабра - при роботі самовільно переключайються конвертори від різних супутників.
Тут, дійсно, вихід один - взятии осцилограф і глянути що там твориться.
p.s.
То може тепер поясните, чи була логіка, і до чого тут була поляризація?
magister_of_es:
Хлопці, чи є в когось схема блоку живлення намальована на компі на Глобо 5000?
Я брав на alex.lavб дивився її, але вона не подобається мені, там вона зроблена від руки,це не зручно застосовувати.
Будь ласка, може хтось намалував її, бо в мене зовсім немає часу.
Yaro:
Прожтажив я тюнер - а він і взагалі погас :-((( Тільки при включенні в розетку на короткий час щось там на дисплеї спалахує, і все, темно.Наче схоже на 8888 на короткий час, але не завжди.
Ну і де логіка?
Yaro:
--- Цитата: romashkin;4312 --- Можливо, 22кГц накладаються на команди переключення і виходить абра-кадабра
--- End quote ---
Я теж такої думки.Тільки навпаки: команди переключення дайсеків накладаються на сигнал 22 кгц.Але накладаються чомусь неправильно, можливо нема узгодження по чомусь там - по фронтах імпульсів, по фазах,чи може по амплітуді...от і каша в результаті.
Навігація
Go to full version