Приймачі DVB-S/S2 > Питання пов'язані з ремонтом

Характерні несправності Глобо. Питання ремонту.

<< < (4/96) > >>

Yaro:

--- Цитата: tosat;4239 ---По-перше провір електроліти в блоку живлення, якщо хоч трохи "вздуті" - міняй зразу, по-друге - провір як працює без дісека...
--- End quote ---

Здутого нема жодного, навіть близько до здуття не видно - однак то не секрет, що й так треба міняти,бо воно на вигляд наче добре, а насправді - гуано. Та й без дайсека спробувати не зашкодить, мало чого......

Yaro:
Хто не лінується - скиньте мені в мило skippie@rambler.ru чи викладіть тут скачану робочу прошиву зі свого тюнера по варіанту UPLOAD ALL. У мене 6010.

romashkin:
Думаю, при верт. поляризації головка бере більше струму, відповідно більше навантаженя на БЖ. Звідси, при частково несправному конд. може і таке творитись. Теж схиляюсь до заміни конденсатора в першу чергу.

Yaro:
Повимінював я кондьори - нічого не дало. Хоча ні - таки дало, бо не міг раніше залити стару прошиву поверх новішої, ну там тої, що мала АУ на ТПС, тепер стара залилася ОК.Канали не показують, як і не показували.Зняв дайсек і пустив напряму - почало показувати.Поставив завідомо справний інший дайсек - знову пусто.Спробував засканувати - картина, яку вже описав вище, при виборі ХудайБердиєва на сканування засканувалося штук 80 програм з Сіріуса.Тут я звернув увагу, що засканило канали верхнього піддапазону! Найнижча частота (у першого засканованого каналу,EBS там, чи що) була 12577! А все, що нижче - не засканилося.

Напрошується висновок - 22 кілогерци не виключаються. А так як сигнали для дайсека накладаються саме на ці 22 кілограми - то можна зрозуміти, чому дайсек збоїть і гуляє, як собі схоче.

Де і що в тюнері\конверторі відповідає за 22 кілогерци? Чи вже простіше замінити сам конвертор??? Як порахувати дефектну деталь?

Ну і каша......то при тому, що на Піонері, на тих самих дайсеках і головах все пучком...

Yaro:
Засканив напряму, без дайсека - все засканилося,все пучком, весь діапазо повністю на ХБ засканився.З дайсеком - ні в яку, не сканить, не бачить головок (супутників), причому жодного - здрастуй жопа новий год:-( Дайсек міняв на справний - нема нічого, а напряму з антени - все є.

Вже голова пухне...Де причина, щоб їй так, трясця її матері???

Може дійсно проЖТАЖити тюнер???

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version