Приймачі DVB-S/S2 > Питання пов'язані з ремонтом

Характерні несправності Глобо. Питання ремонту.

<< < (3/96) > >>

bodyan:
замість термо для перевірки можна поставити просту перемичку, але знову ж таки я невпевнений, що саме в ньому проблема.
При 3,14(малувато на мою думку) перевір електроліти в БП

romashkin:
Якщо Ви кажете, що при навантаженні напруга змінюється 14-18, то не може бути проблема в прошивці. Тюнеру все одно яка поляриція, ця інформація використовується просто для зміни рівня напруги на конвертор. Не бачу логіки.

tosat:
По-перше провір електроліти в блоку живлення, якщо хоч трохи "вздуті" - міняй зразу, по-друге - провір як працює без дісека...

Yaro:

--- Цитата: romashkin;4226 ---Якщо Ви кажете, що при навантаженні напруга змінюється 14-18, то не може бути проблема в прошивці. Тюнеру все одно яка поляриція, ця інформація використовується просто для зміни рівня напруги на конвертор. Не бачу логіки.
--- End quote ---

Пане romashkin, я неточно написав, а ви, відповідно, не так зрозуміли. Напруга чи 14, чи 18 вольт є і при нагрузці, і без неї.Тобто чи підключені головки з дайсеком, чи не підключені - напруги на обидві поляризації є. Є логіка? :-)))

Yaro:

--- Цитата: bodyan;4222 ---замість термо для перевірки можна поставити просту перемичку, але знову ж таки я невпевнений, що саме в ньому проблема.
При 3,14(малувато на мою думку) перевір електроліти в БП
--- End quote ---

Щодо заміни термо на перемичку - спробую,цікава думка.
І я особисто теж схиляюся до заміни кондьорів.Бо занадто якось все нагло сталося.Робив-робив тюнерок - і бац, ніфігейшен нема, та ще й з претензіями :-)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version