Автор Тема: Глобо 7010СХ  (Прочитано 5426 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Ankl

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 477
  • Рейтинг: +149/-0
Глобо 7010СХ
« : 07:39:05, 25 Січень 2008 »
Глобо 7010СХ нещодавно познайомився з цим апаратом ,  лоадер та прошивку знайшов, а от в біс не працює жоден канал , де б знайти редактор ключів дя цого звіра чи іншу інфу.

Відсутній Meloman

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 229
  • Рейтинг: +79/-2
Глобо 7010СХ
« Відповідь #1 : 10:36:11, 25 Січень 2008 »
Береш ключі від 6000-ї серії і за допомогою Key Merge конвертуєш і все. :)

Або готові ключі тут:  http://sat-ukraine.info/index.php?topic=2381.0

Завантажити Key Merge 1.0.5 UA

Відсутній alex1972

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 270
  • Рейтинг: +63/-1
Глобо 7010СХ
« Відповідь #2 : 18:46:38, 25 Січень 2008 »
Покажіть будь-ласка формат BISS-ключа на прикладі любого каналу для цього тюнера. Пробую переглянути файл ключів за допомогою AVKeyEdit, а там якісь крякозяблі, розібратися не зміг
Кам"янець-Подільський, Openbox X-800, X-730 CIPVR

Відсутній oostryj

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 85
  • Рейтинг: +16/-2
Глобо 7010СХ
« Відповідь #3 : 14:58:47, 02 Лютий 2008 »
Чи ніхто не задавався питанням чому СХ не мають прийому на транспондері Hot12797V27500(ORT) на більшості головках??   >:(

Відсутній Meloman

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 229
  • Рейтинг: +79/-2
Глобо 7010СХ
« Відповідь #4 : 16:48:53, 02 Лютий 2008 »
Тільки що перевірив працює ОРТ може тому що воно на 12597.

Відсутній oostryj

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 85
  • Рейтинг: +16/-2
Глобо 7010СХ
« Відповідь #5 : 11:19:12, 03 Лютий 2008 »
Так це опечатка є 12597, але питання залишається. Й на СR все ОК, а на СХ по нулях (заливка ніпричому). Брак????  :(

Відсутній sienya

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 270
  • Рейтинг: +51/-5
Глобо 7010СХ
« Відповідь #6 : 15:47:33, 03 Лютий 2008 »
Так це опечатка є 12597, але питання залишається. Й на СR все ОК, а на СХ по нулях (заливка ніпричому). Брак????  :(

В мене теж така проблема (тюнер жлобо 7010СХ) на цьому транспондері, рівень сигналу на ньому 60 - 70 відсотків, а зображення і звуку на цих каналах нема. А на фергусоні 3318 все працює. ЦІ СХ-си то якийсь галімий брак !!!!!
Ferguson 3318SE, Globo 6000, 4100C, 7010A.
0.85- 4W, 5E, 13E, 19E; 0.9- 75Е.

Відсутній Meloman

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 229
  • Рейтинг: +79/-2
Глобо 7010СХ
« Відповідь #7 : 19:59:35, 03 Лютий 2008 »
Ось дамп злитий з 7010сх, пробував 3 аппарата все працює.

P.S. А які у вас головки?

Відсутній oostryj

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 85
  • Рейтинг: +16/-2
Глобо 7010СХ
« Відповідь #8 : 10:12:01, 04 Лютий 2008 »
Я вже писав від заливки не залежить.

Відсутній Meloman

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 229
  • Рейтинг: +79/-2
Глобо 7010СХ
« Відповідь #9 : 17:50:53, 04 Лютий 2008 »
Я вже писав від заливки не залежить.
Там софт вже з каналами має працювати спробуй.
http://sat-ukraine.info/index.php?topic=273.msg32229#msg32229

Відсутній sienya

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 270
  • Рейтинг: +51/-5
Глобо 7010СХ
« Відповідь #10 : 21:18:18, 04 Лютий 2008 »
Ось дамп злитий з 7010сх, пробував 3 аппарата все працює.

P.S. А які у вас головки?

Я пробував на головках ЄВРОСКАЙ (підробка під ЄВРОСАТ) і ПАУКСІС. Результат негативний. Кажужь, що на головках ГЛОБО, ГОЛДЕДИШИН (і всіх з 0,2 дБ) все працює.
Ferguson 3318SE, Globo 6000, 4100C, 7010A.
0.85- 4W, 5E, 13E, 19E; 0.9- 75Е.

Відсутній alfa

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 25
  • Рейтинг: +15/-0
Глобо 7010СХ
« Відповідь #11 : 10:04:05, 05 Лютий 2008 »
Так це опечатка є 12597, але питання залишається. Й на СR все ОК, а на СХ по нулях (заливка ніпричому). Брак????  :(

В мене теж така проблема (тюнер жлобо 7010СХ) на цьому транспондері, рівень сигналу на ньому 60 - 70 відсотків, а зображення і звуку на цих каналах нема. А на фергусоні 3318 все працює. ЦІ СХ-си то якийсь галімий брак !!!!!

щойно перевіряв роботу 7010сх
працюе гарно без глюків,перевіряв 5ть апаратів,
на вказаних вами транспондерах все Ок
1-шукайте проблему в комутаторі(спробуйте підставити саме Глобовський)
2-Конвертори Пауксіс з комутаторами погано працюють(евросат краще,глобо ще краще)
3-спробуйте замінити кабель на новий(хоч це можливо й смішно,  але практика доводить інше)
додаю дамп 7010сх (все сортовано,ПОЛС і ТПС оновлюеться,бісс тільки те що потрібне)працюе стабільно)FAV не користуюсь.Амос-1,Сіріус-2,Хот-3
pin code 2580
пробуйте(відпишіть)
IP BOX 900HD

Відсутній oostryj

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 85
  • Рейтинг: +16/-2
Глобо 7010СХ
« Відповідь #12 : 10:10:08, 07 Лютий 2008 »
Проблема в тому що інші тюнери  показують на цій конфігурації, а іменнно СХ ні.

Відсутній sergej

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 33
  • Рейтинг: +4/-0
Глобо 7010СХ
« Відповідь #13 : 13:40:16, 09 Лютий 2008 »
У мене все працює на любі головки (пауксіс і євросатах).
На новій прошивці, тіки список каналів заливав від старої.
DRE-4000, OPENBOX X-800, SkyStar-2, 4W,5E,13E,36E,53E,60E.

Відсутній man

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 92
  • Рейтинг: +34/-1
Глобо 7010СХ
« Відповідь #14 : 19:49:46, 09 Лютий 2008 »
Сьогодні ставив СХ , мав наступну проблему: на Sirius транспондери 12073 та 12111 сигнал є , а картинки нема. Вирішив проблему через повне стирання цих транспондерів та перепрошивку їх заново. Прошивка Starsat (брав тут)

 

Приховані можливості приймачів "Глобо"!

Автор gotsanyukРозділ Globo, Digital, Opticum, Orton і їх клони

Відповідей: 5
Переглядів: 5272
Остання відповідь 13:40:24, 10 Жовтень 2010
від oldmi
Розподіл пам'яті в Глобо 3ххх-6ххх відповідно до версії загрузчика.

Автор YaroРозділ 3000- 6000..

Відповідей: 0
Переглядів: 1267
Остання відповідь 17:12:27, 09 Жовтень 2007
від Yaro
Схема вхідних контурів головки цифрових тюнерів (глобо, лемберг)

Автор ZubrРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 1
Переглядів: 472
Остання відповідь 17:08:33, 28 Січень 2009
від llyova
Глобо і МГМ 10е 12717 гор 7036

Автор DirtyРозділ 3000- 6000..

Відповідей: 2
Переглядів: 1560
Остання відповідь 22:09:36, 16 Травень 2007
від Dirty
куплю бп до глобо 4000-6000 і ортон 4100

Автор kovallРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 4
Переглядів: 1778
Остання відповідь 18:23:57, 25 Липень 2012
від caxa