Автор Тема: Глобо 7010СХ  (Прочитано 5429 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній VictorZ!

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 580
  • Рейтинг: +289/-14
Глобо 7010СХ
« Відповідь #15 : 00:02:04, 10 Лютий 2008 »
Прошивка Starsat (брав тут)
Вибачте, де ?
Orton 4100, GI S8120 + Strong DM2100, 30W-80E.  Волинь!

Відсутній man

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 92
  • Рейтинг: +34/-1
Глобо 7010СХ
« Відповідь #16 : 12:30:33, 10 Лютий 2008 »
У сусідній темі "Як і чим..."

Відсутній ctim

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 1
  • Рейтинг: +0/-0
Глобо 7010СХ
« Відповідь #17 : 21:29:43, 13 Лютий 2008 »
маn-попробуй в настройках  универсального конверктора на сириусе  изменить 10600 на 11750 -у самого  такое было O0

Відсутній Nokel

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 52
  • Рейтинг: +7/-1
Глобо 7010СХ
« Відповідь #18 : 21:55:14, 07 Серпень 2009 »
така проблема: цей тюнер почав не реагувати на пульт, все працювало нормально. Це проблема в тюнері чи в самому пульті??? Як правильно зробити, щоб все працювало? Наперед дякую! *-I
P.S. батарейки міняв =))

Відсутній sienya

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 270
  • Рейтинг: +51/-5
Глобо 7010СХ
« Відповідь #19 : 05:07:52, 08 Серпень 2009 »
Попробуй свій пульт на тюнері, наприклад сусіда, а його пульт на своєму тюнері.
Ferguson 3318SE, Globo 6000, 4100C, 7010A.
0.85- 4W, 5E, 13E, 19E; 0.9- 75Е.

Відсутній lwm

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 114
  • Рейтинг: +45/-0
Глобо 7010СХ
« Відповідь #20 : 18:36:47, 08 Серпень 2009 »
пульт можно провірити цифровим фотоапаратом  або мобільником з камерою.навести на камеру і дивитись на дисплей.якщо діод моргає то 90% що пульт робочий.

Відсутній Nokel

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 52
  • Рейтинг: +7/-1
Глобо 7010СХ
« Відповідь #21 : 20:26:34, 08 Серпень 2009 »
Попробуй свій пульт на тюнері, наприклад сусіда, а його пульт на своєму тюнері.
так хотів і зробити, але зранку встаю, а пульт, як нічого не бувало, працює нормально!!! От не знаю що завтра буде??!!!)))))

Відсутній iv3853

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 70
  • Рейтинг: +141/-0
Глобо 7010СХ
« Відповідь #22 : 20:03:13, 09 Серпень 2010 »
Dump для Globo, Orton, Optikum   на  4W 4.8E 13E
процесор 5119
s/w версія 2.4.69 emu
Loader 1.6.0
Добавлено укранські ICTV та Уніан
Ukr & Rus канали на початку списку
Без фаворитів
Мої ресiвери: Globo 7010CR, Orton 4050c
Мої супутники: 4W, 4.8E, 13E

 

Приховані можливості приймачів "Глобо"!

Автор gotsanyukРозділ Globo, Digital, Opticum, Orton і їх клони

Відповідей: 5
Переглядів: 5284
Остання відповідь 13:40:24, 10 Жовтень 2010
від oldmi
Розподіл пам'яті в Глобо 3ххх-6ххх відповідно до версії загрузчика.

Автор YaroРозділ 3000- 6000..

Відповідей: 0
Переглядів: 1267
Остання відповідь 17:12:27, 09 Жовтень 2007
від Yaro
Схема вхідних контурів головки цифрових тюнерів (глобо, лемберг)

Автор ZubrРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 1
Переглядів: 474
Остання відповідь 17:08:33, 28 Січень 2009
від llyova
Глобо і МГМ 10е 12717 гор 7036

Автор DirtyРозділ 3000- 6000..

Відповідей: 2
Переглядів: 1562
Остання відповідь 22:09:36, 16 Травень 2007
від Dirty
куплю бп до глобо 4000-6000 і ортон 4100

Автор kovallРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 4
Переглядів: 1779
Остання відповідь 18:23:57, 25 Липень 2012
від caxa