Приймачі DVB-S/S2 > F-300, X-8x0, F-500, X-5х0

є проблеми з опеном х-800

<< < (4/4)

Yaro:

--- Цитата: Skyper від 14:11:15, 17 Квітня 2008 ---Yaro, це знає кожен радіомеханік, а якщо на уцьму не розумієшся то немає чого збивати других людей з толку.... *-Y

--- End quote ---

Добре, вкажи мені, де я припустився помилки.Які проблеми ? *-F
Я всього лиш цитував оце "поміняй в блокові живлення конденсатор С6 на 47Mf 450V і все буде добре.. " - хіба цей конденсатор стоїть не там? В чому я, по-твоєму , не розуміюся і де збиваю інших? Чекаю відповіді :)

Skyper:

--- Цитата: Yaro від 16:32:37, 17 Квітня 2008 ---
--- Цитата: Skyper від 14:11:15, 17 Квітня 2008 ---Yaro, це знає кожен радіомеханік, а якщо на уцьму не розумієшся то немає чого збивати других людей з толку.... *-Y

--- End quote ---

Добре, вкажи мені, де я припустився помилки.Які проблеми ? *-F
Я всього лиш цитував оце "поміняй в блокові живлення конденсатор С6 на 47Mf 450V і все буде добре.. " - хіба цей конденсатор стоїть не там? В чому я, по-твоєму , не розуміюся і де збиваю інших? Чекаю відповіді :)

--- End quote ---

Не ображайся. Просто я писав людині яка як я зрозумів не зовсім розуміється на тому про що ми розмовляємо з тобою. Те що кондюк треба розряжати те й так зрозуміло будь то 320V чи 450V А для нього чим більше цифр тим більше плутанини.
Ще раз не ображайся.... An14

Yaro:

--- Цитата: Skyper від 20:04:20, 17 Квітня 2008 ---
--- Цитата: Yaro від 16:32:37, 17 Квітня 2008 ---
--- Цитата: Skyper від 14:11:15, 17 Квітня 2008 ---Не ображайся. Просто я писав людині яка як я зрозумів не зовсім розуміється на тому про що ми розмовляємо з тобою.
--- End quote ---

Але оце "Yaro, це знає кожен радіомеханік, а якщо на уцьму не розумієшся то немає чого збивати других людей з толку.... *-Y" - то ж в мою адресу ?
[/qoute]

--- End quote ---

--- End quote ---

zloj vitos:
Skyper заміна вхідного конденсатора(тим паче якщо він справний)нічого не дасть.При неробочому конденсаторі блок живлення не запуститься або процюватиме не так як треба,тому приймач не запуститься.Тут проблема зовсім в іншому.Славік більше всього це хотів сказати.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[*] Попередня сторінка

Go to full version