Приймачі DVB-S/S2 > F-300, X-8x0, F-500, X-5х0

є проблеми з опеном х-800

(1/4) > >>

Gropor:
Як я казав є проблеми з опеном х-800
 проблема тюнер коли постоїть на зависає і на табло тюнера засвічується червона лампочка тіпа ждущого режима, ніби вилитіло живлення. Але тюнер опен не орегінал а китаєць але коли тюнр постійно працює або просто в резецці не зависає нічого нема а коли не поробить трохі і якщо побуде на холоді зависає. Як саме зависає можи бути таке ти прийшов з тюнером додому включаєш він не включається світи червоний індекатор на табло і ти його піхаєш в резетку до тих пір покі не буде писатибут на табло а ле це ще не всепотім ще одна проблема пульт на тюнер не реагує треба перегружати знов доки не зреагує пульт причому сам тюнер вже пішов. Люди якщо хто знає хтось щось про цю проблему як її усунути то поможіть дякую вам сильно.

Android-80:
Що можна хотіти в китайського брата(опена) ;)
Якщо живлення в нормі,то проблемою може бути флешка,або ОЗУ,бо якраз вони відповідають за завантаження тюнера. Хоча говоривши про холод,є можливість,а точніше проблема в недопаї деталей. Думаю,що фізику вчили і розумієте,що при знижені температури тіло звужується і в вашому випадку можливо,що контакти тоїж флешки відходять від плати. На вашому місці я би спершу пропаяв проц,флеш та ОЗУ. Удачі.

sasha1:
Переходи між дорожками. Дуже часто проблеми за цього зустрічаються.Буде тобі над чим погратись друже.

Yaro:

--- Цитата: Android-80 від 20:02:06, 02 Січня 2008 ---Думаю,що фізику вчили і розумієте,що при знижені температури тіло звужується
--- End quote ---

Трошки оффтопну :) А чому тоді скляна пляшка тріскається, коли вода в ній замерзає ??? :)

sashko2:

--- Цитата: Yaro від 21:33:21, 02 Січня 2008 ---
--- Цитата: Android-80 від 20:02:06, 02 Січня 2008 ---Думаю,що фізику вчили і розумієте,що при знижені температури тіло звужується
--- End quote ---

Трошки оффтопну :) А чому тоді скляна пляшка тріскається, коли вода в ній замерзає ??? :)

--- End quote ---

Дуже цікаве запитання , мабудь цікавіше ніж перше !!! O0

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version