Приймачі DVB-S/S2 > F-300, X-8x0, F-500, X-5х0

є проблеми з опеном х-800

<< < (3/4) > >>

zloj vitos:
Діоди з"єднані між собою паралельно-тому вкінці 2.5 V.

Skyper:

--- Цитата: Gropor від 15:55:17, 02 Січня 2008 ---Як я казав є проблеми з опеном х-800
 проблема тюнер коли постоїть на зависає і на табло тюнера засвічується червона лампочка тіпа ждущого режима, ніби вилитіло живлення. Але тюнер опен не орегінал а китаєць але коли тюнр постійно працює або просто в резецці не зависає нічого нема а коли не поробить трохі і якщо побуде на холоді зависає. Як саме зависає можи бути таке ти прийшов з тюнером додому включаєш він не включається світи червоний індекатор на табло і ти його піхаєш в резетку до тих пір покі не буде писатибут на табло а ле це ще не всепотім ще одна проблема пульт на тюнер не реагує треба перегружати знов доки не зреагує пульт причому сам тюнер вже пішов. Люди якщо хто знає хтось щось про цю проблему як її усунути то поможіть дякую вам сильно.

--- End quote ---

Gropor, викинь його бери оригінал, в мене був такий самий тюнер все було те ж саме, поміняв на оригінал. Але!... якщо шариш в схемах то поміняй в блокові живлення конденсатор С6 на 47Mf 450V і все буде добре.. 9_:1

В мене є схема на 800 і 820 але an33

Yaro:
То конденсатор вхідного фільтра після діодного мостика, обережно, там під 310 Вольт набереться !

Skyper:
Yaro, це знає кожен радіомеханік, а якщо на уцьму не розумієшся то немає чого збивати других людей з толку.... *-Y

bodyan:

--- Цитата: Skyper від 13:53:53, 17 Квітня 2008 ---...
В мене є схема на 800 і 820 але an33

--- End quote ---

У нас також є ;D

--- Цитата: Skyper від 14:11:15, 17 Квітня 2008 ---
Yaro, це знає кожен радіомеханік, а якщо на уцьму не розумієшся то немає чого збивати других людей з толку.... *-Y

--- End quote ---

Нічого поганого окрім застереження Славіка бути обережним не бачу!

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version