Автор Тема: Допоможіть реанімувати DBOX2 !!!  (Прочитано 1829 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній virusnix

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 22
  • Рейтинг: +1/-0
Допоможіть реанімувати DBOX2 !!!
« : 17:26:48, 21 Грудень 2007 »
Привіт Всім !
Буду вдячний всім хто відкликнеться.
Проблема така : Прошив Dbox2 2x1 Intel Нейтріновською прошивкою, після цього Бокс грузиться але тільки но заходиш в настройки як він зависає намертво, Сітку неможливо підняти (настройок взагалі немає) тільки но починаеш прописувати свій Айпі та маску, дописую до кінця і все зависає насмерть. Три дні вже мучаюсь не знаю що й робити, підкажіть будь-ласка  an24!!!!!

Наперід вдячний

Відсутній stepan_kv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 927
  • Рейтинг: +1916/-1
Допоможіть реанімувати DBOX2 !!!
« Відповідь #1 : 17:45:28, 21 Грудень 2007 »
Декілька питань:

1.Що за імідж стояв перед перешивкою на Нейтріно?
2.Як прошивався Дбокс? Через /tmp можливостями самого іміджу чи DBox II - Bootmanager-ом?

Відсутній virusnix

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 22
  • Рейтинг: +1/-0
Допоможіть реанімувати DBOX2 !!!
« Відповідь #2 : 22:05:23, 21 Грудень 2007 »
1.Перед прошивкою стояла енігма DT_Enigma_UA_05122007
2.прошивав з /tmp

Відсутній Astronomy

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1741
  • Рейтинг: +1903/-3
Допоможіть реанімувати DBOX2 !!!
« Відповідь #3 : 22:19:43, 21 Грудень 2007 »
Пробуйте ще раз але використовуйте і комп порт
«Біла людина - велика Україна», «Одна раса - одна нація»

Відсутній virusnix

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 22
  • Рейтинг: +1/-0
Допоможіть реанімувати DBOX2 !!!
« Відповідь #4 : 22:34:06, 21 Грудень 2007 »
Пробуйте ще раз але використовуйте і комп порт
Пробував і не раз, через DboxbootII не можу зашити, тому що мережева карта на Боксі не піднімається, тобто її немає, я тільки заходжу в настройки IP щоб прописати ті які мені необхідні як він зразу висне насмерть!

Відсутній stepan_kv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 927
  • Рейтинг: +1916/-1
Допоможіть реанімувати DBOX2 !!!
« Відповідь #5 : 23:07:59, 21 Грудень 2007 »
1.Перед прошивкою стояла енігма DT_Enigma_UA_05122007
2.прошивав з /tmp

Ти не в ту область залив, куда було потрібно. Треба було зайти в Експерні функціїї - Записати один із розділів - Flash without bootloader і все би було ОК. Тільки не кажи, що ти так і робив :)

Пробував і не раз, через DboxbootII не можу зашити

Погано пробував. Щоб довго не розказувати, як ним правильно шити, скачай IFA, нею і прошиєш, там все просто, думаю розберешся.

Відсутній virusnix

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 22
  • Рейтинг: +1/-0
Допоможіть реанімувати DBOX2 !!!
« Відповідь #6 : 23:58:22, 21 Грудень 2007 »
 O0 Превелике Спасибі Astronomy
За його підтримку та поради ! Чоловік в онлайн режимі підняв DBOX2!
Респект і повага An14


Відповідь на проблему: DBox2 був піднятий за допомогою порад Astronomy та програмного комплексу setup_dboxifa_en http://sat-ukraine.info/files/comment.php?dlid=130 , доречі піднявся по одній сітковій карті без використання comportа, з ним чомусь не виходило.

 

Допоможіть проблема з Digital 5000 DVB-S/DVB-T

Автор sbirchukРозділ 3000- 6000..

Відповідей: 5
Переглядів: 2632
Остання відповідь 06:55:17, 15 Травень 2011
від sbirchuk
Будь ласка, допоможіть!! Після патчера F300 нема картинки, звук є!!

Автор sanek911Розділ F-300, X-8x0, F-500, X-5х0

Відповідей: 13
Переглядів: 2876
Остання відповідь 10:52:50, 30 Вересень 2008
від sanek911
DreamBox 500HD (sim Ferrari, 2011 року) допоможіть підняти

Автор slavonРозділ Dreambox

Відповідей: 2
Переглядів: 677
Остання відповідь 10:55:30, 06 Квітень 2020
від tibi
Не можу записати імідж будь-яким софтом, допоможіть!

Автор OlegikРозділ DBox-2

Відповідей: 3
Переглядів: 1723
Остання відповідь 11:54:19, 07 Серпень 2007
від Zerg
Будь ласка, допоможіть розібратись з Cas - Reader UA ver:0.0.3.3!

Автор BaksРозділ Eurosat DVB-8004

Відповідей: 5
Переглядів: 1980
Остання відповідь 09:50:09, 22 Липень 2008
від Yaro