Автор Тема: Пропав AV вхід на телевізорі !  (Прочитано 1604 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 2899
  • Рейтинг: +2901/-13
Пропав AV вхід на телевізорі !
« : 22:18:38, 19 Грудень 2007 »
Принесли мені сьогодні відеодвойку BUSH ( телевізор + відіомагнітофон ) , казала господиня що впав їй з рук
пульт і виключився телевізор , після включення перестав показувати саттюнер , ( відеовхід через скарт ) .
Телевізор привезений з Англії , тому меню російського немає , я його сьогодні по Англійському меню перебрав
повністю , нічого не вийшло . На пульті під кнопкою ноль відразу намальовано AV , кнопка ноль не нажимається .
Тобто разом з наприклад оденичкою показує десять , а от сугубо ноль , тобто AV не включається !
Що робити ? Чим порадите мене ? Може хтось вже стикався з такою проблемою ??? ?
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3480
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
Пропав AV вхід на телевізорі !
« Відповідь #1 : 08:56:16, 20 Грудень 2007 »
Тобто разом з наприклад оденичкою показує десять , а от сугубо ноль , тобто AV не включається !
Що робити ? Чим порадите мене ? Може хтось вже стикався з такою проблемою ??? ?

Раз пульт падав - може десь доріжка на платі пульта тріснула, а може просто при падінні пульт перевів відеодвійку в режим ВІДЕОМАГНІТОФОН? Хоча АV при цьому мало б залишитися все-таки...Можеш тако спробувати вийняти батарейки та залиш так побути пульт на деякий час, мало чого...

JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 2899
  • Рейтинг: +2901/-13
Пропав AV вхід на телевізорі !
« Відповідь #2 : 09:03:45, 20 Грудень 2007 »
Та пульт тут не причому , він робочий ! А ось те шо при падінні він якимось
чином перевів телевізор в інший режим це скоріш за все ! Або поломка в
самому вході скарта телевізора , а падіння це просто співпадіння !!!
Я не памятаю чи в карточному Хумаксі є вихід з модулятора ?
На крайняк би кинув через кабельний ВЧ вхід .
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній Gosha

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 180
  • Рейтинг: +63/-2
  • м.Тернопіль
Пропав AV вхід на телевізорі !
« Відповідь #3 : 09:47:25, 20 Грудень 2007 »
Та пульт тут не причому , він робочий ! А ось те шо при падінні він якимось
чином перевів телевізор в інший режим це скоріш за все ! Або поломка в
самому вході скарта телевізора , а падіння це просто співпадіння !!!
Так, скорше всього проблемка в телевізорі, -просто падіння -це совпадіння.
Колись такий телек проходив через мої руки...
тільки я вже призабув, як там і що... нажаль
36Е-30W 0.90+IP DM500+IP BOX 91 HD+STRONG SRT DM2100+MTI AP8-XT2E

Відсутній tosat

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1457
  • Рейтинг: +1814/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
Пропав AV вхід на телевізорі !
« Відповідь #4 : 09:53:32, 20 Грудень 2007 »
Я не памятаю чи в карточному Хумаксі є вихід з модулятора ?
На крайняк би кинув через кабельний ВЧ вхід .
є, але поскільки телік імпортний прийдеться перестороїти на тьюнері звук поставити (BG)...
Удачі...
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

Відсутній Saturn

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 23
  • Рейтинг: +16/-0
Пропав AV вхід на телевізорі !
« Відповідь #5 : 10:04:29, 20 Грудень 2007 »
... впав їй з рук
пульт і виключився телевізор , після включення перестав показувати саттюнер , ( відеовхід через скарт ) .
... На пульті під кнопкою ноль відразу намальовано AV , кнопка ноль не нажимається .
Тобто разом з наприклад оденичкою показує десять , а от сугубо ноль , тобто AV не включається !

думаю причина в пульті,кнопка "0/AV" або постійно"нажата" або підмикає.

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3480
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
Пропав AV вхід на телевізорі !
« Відповідь #6 : 10:08:33, 20 Грудень 2007 »
Я не памятаю чи в карточному Хумаксі є вихід з модулятора ?
На крайняк би кинув через кабельний ВЧ вхід .
є, але поскільки телік імпортний прийдеться перестороїти на тьюнері звук поставити (BG)...Удачі...

Можливо на Хумакс АСЕ і є, на FOX-i нема вихода по ВЧ. І беручи до уваги попередні пости - можливо нема напруги блокування на СКАРТІ тюнера - вивод 8й СКАРТА, біля 12 вольт, або ж він (тюнер) переведений в режим невидачі 12 В - але то залежить.Якщо напруга є - тоді не підкажу нічого корисного, треба мацати або телек, або тюнер, або пульт...
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 2899
  • Рейтинг: +2901/-13
Пропав AV вхід на телевізорі !
« Відповідь #7 : 10:47:33, 20 Грудень 2007 »
Мій телевізор переводеться автоматом на АV при втиканні скарта в телевізор , значить
управляюча напруга поступає . На 8-мій ніжці скарта напруга у мене на Опені 10,6 вольт .
Пульт працює в нормі , ніяка кнопка не залипає , так що він напевно тут не при чому !
Тут напевно з відіком якась заморочка . Він напевно не дає включити AV , а от шо з
ним зробити не знаю ! По меню вже пробував сьогодні ще раз , нема нічого на рахунок  
включення АV . Через модуляток канал находить , але так як вже писав Толік немає
звуку . Мені вже починає то діяти на нерви , віддам на другі руки і нехай собі хтось
другий голову сушить ! Я їй антену не ставив , і телевізор не радив з Англії везти .
То Толік якраз ставив твій швагро Микола , я розказував , що не було Аджари , шо
сигнал слабий , а він казав шо то літак заступив сигнал , бо якраз пролітав мимо !
Як ставити антену то в електрон , а як поломка то до мене , та ну його ... !
Віддаю назад і все !!! Хай собі шукає другого майстра !!!
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній Ogirok

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1478
  • Рейтинг: +271/-0
Пропав AV вхід на телевізорі !
« Відповідь #8 : 11:00:42, 20 Грудень 2007 »
1. Пробуй повний і перевірений скарт
2. Якщо на пульті не набирає, бачу, що на телеку є кнопки програма + - .
Отже скористайся ними, жми - (мінус) , доки не буде відеовхід.

Відсутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 2899
  • Рейтинг: +2901/-13
Пропав AV вхід на телевізорі !
« Відповідь #9 : 11:25:04, 20 Грудень 2007 »
Скарт взяв повний і перевірений ! На телеку пробував кнопкою мінус , ноль пропускає і відразу йде на 80-тий канал .
На скільки я памятаю до сучасних ТВ існують сервісні коди , для заходження в повне меню регулювання телевізора ,
може то там щось виключелось і туди треба пхатися ? Де їх можна знайти ?
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній AndriyLviv

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 162
  • Рейтинг: +241/-2
Пропав AV вхід на телевізорі !
« Відповідь #10 : 12:47:20, 20 Грудень 2007 »
На рахунок сервіс-кодів. Попробуй подивись тут
http://telemaster.ru/

Відсутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 2899
  • Рейтинг: +2901/-13
Пропав AV вхід на телевізорі !
« Відповідь #11 : 17:47:03, 24 Грудень 2007 »
На рахунок сервіс-кодів. Попробуй подивись тут
http://telemaster.ru/

Нема там нічого путьового ! До речі я був правий на рахунок сервісних кодів , ще би десь їх найти !
Звонила вона до мене і я її розпитав як то сталось , виявляється вона сиділа і бавилась пультом ,
цокала по кнопках , і тут вискочила якась рамка і телевізор потух ! Сама собі вина !!! :uglystupid2: :knuppel2:
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній sasha1

  • Світла пам`ять
  • Користувач
  • *******
  • Повідомлень: 71
  • Рейтинг: +65000/-0
  • Openbox CI-7200PVR
Пропав AV вхід на телевізорі !
« Відповідь #12 : 20:38:06, 24 Грудень 2007 »
Ігор Горбусь
Сама господиня в сервіс меню не зайде. Це один зі ста випадків можливий.
На пульті повинна бути кнопка з таким позначенням-\-,або щось похоже.
Якщо є змога то виклади фото пульта. Попробую тобі допомогти.
І якщо можеш,то фото меню телевізора.І ще,чи часом відеокасета не стоїть в магнітофоні?
Вдачі.
Зроби людям добре - і вони тобі цього ніколи не пробачать...

 

Opticum 4100c пропав BISS

Автор jirikРозділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 3
Переглядів: 1427
Остання відповідь 18:12:12, 07 Листопад 2009
від peetr009
Globo 6000 пропав звук

Автор володимир.Розділ Globo, Digital, Opticum, Orton і їх клони

Відповідей: 11
Переглядів: 2695
Остання відповідь 10:36:32, 17 Липень 2010
від SashaTv
Пропав звук по ВЧ та по НЧ

Автор ОлегРозділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 1
Переглядів: 1242
Остання відповідь 07:10:13, 22 Вересень 2009
від SERS3333
Завади на телевізорі при роботі тюнера

Автор AnklРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 5
Переглядів: 643
Остання відповідь 05:10:54, 05 Жовтень 2008
від Ankl
Вхід в ЕМУ

Автор DIIVAРозділ Samsung DSR-9500

Відповідей: 8
Переглядів: 2362
Остання відповідь 05:14:29, 06 Лютий 2011
від evgbut