Приймачі DVB-S/S2 > 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Опис та вирішення проблем globo 4***c

<< < (3/67) > >>

Yaro:

--- Цитата: Kevis від 00:43:51, 04 Січня 2008 ---Доброго дня.В мене виникла проблемка з 4100С.При включенні на табло висвітлюється ASH і не
загружається.Прощив поставив знайомому попрацював 2 дня і не запускається.При прошивці з
компа конектиться прописується, а при запуску теж саме ASH. Буду вдячний якщо хтось підскаже
що далі з ним робити (пробувати далі ,робити JTAG або віддати де купив)

--- End quote ---

Проший спочатку в нього загрузчик (знайдеш тут на форумі), а потім вже прошиєш по ком-порту.

Kevis:
Дякую за відповідь.
Буду пробувати.

vova-sp:
i v mene ta prolema vysvichuetsia na tablo ASH. reanimuvav jtagom pracyue odyn den a potim znovu ASH.

udut:
Допоможіть будь-ласка з проблемою, в тюнері Opticum кодовані канали(ТЕТ, Травел, ТВ Київ, Джетікс і т.д. і т.п.) рве картинку і звук, а також вихід на TV лише через модулятор, ні СКАРТ, ні RGB непрацює

zloj vitos:
При неправильному вимиканні та кидках напруги в моделях Глобо4100,7010 виникає проблема-відсутній сигнал,та замість каналів yyyyyyyyy.Проблему можна вирішити,якщо залити список каналів(не більший 1600) зі своїми настройками редактором каналів.Тепер якщо нема сигналу та yyyyyyyy замість каналів зайти в меню-інструменти-видалити всі канали-ок-установки по замовчуванню-ок-введіть пароль(0000)-так-ок .Потім вийти з меню(exit) та встановити мову.При цьому вернеться ваш список каналів з вашими установками.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version