Приймачі DVB-S/S2 > 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Опис та вирішення проблем globo 4***c

<< < (4/67) > >>

igorillich:

--- Цитувати ---Самое лучшее решение проблеммы - избежать ее.
Так вот,мой совет всем - даже если вы не большой
любитель музыки и не пишете музон с тюнера на комп -
все равно соедините кабелем комп и тюнер дабы
соединить ихние корпуса.Тоогда разница потенциалов
между устройствами будет равна нулю и пробой элементов статическим электричеством будет исключен.
А в результате вы избежите многих проблем!
--- End quote ---

А ось результат перекладу перекладачем Прагма:
Саме краще вирішення проблеммы - уникнути її.
Так от, моя рада всім - навіть якщо ви не великий
любитель музики і не пишете музон з тюнера на комп -
все одно з'єднаєте кабелем комп і тюнер щоб
з'єднати їх корпуси.Тоогда різниця потенціалів
між пристроями дорівнюватиме нулю і пробій елементів статичною електрикою буде виключений.
А в результаті ви уникнете багатьох проблем!

Прохання користуватись перекладачами і відповідно дотримуватись правил форуму!!!

dovgy:
Народ принесли глобо 4100с горить чевона лампа і все! Всі напруги на блоці ніби живі. Прошивав джитагом, проц і флеха працюють нормально, процес джитагування пройшов без задоринок , але в кіці результату не було. Червона лампа і все (шив раз з 10 різними дампами)! Хто стикався з таким напишіть буду вдячний!

Android-80:

--- Цитата: dovgy від 15:41:38, 30 Квітня 2008 ---Народ принесли глобо 4100с горить чевона лампа і все! Всі напруги на блоці ніби живі. Прошивав джитагом, проц і флеха працюють нормально, процес джитагування пройшов без задоринок , але в кіці результату не було. Червона лампа і все (шив раз з 10 різними дампами)! Хто стикався з таким напишіть буду вдячний!

--- End quote ---

Спершу раджу звірити в НЕХ-редакторі,дампи один і той самий до заливки і після,а тоді буде розмова далі. *-F Ось спробуйте даний дамп залити в свій апарат і злити назад(зчитати),після чого звірити. Можливо що проблема і в самій флешці!

[вкладення вилучене Адміністратором]

dovgy:
Провірив дамп той, що я заливав відрізняєтся від того що злив з тюнера! обидва важать 2048 кб. але вміст їх відрізняється! Та і якщо це допоможе- то флешка там нова на 8 ніжок. може її випаяти?? і програматор зпаяти??? і там у неї залити дамп??? яле чи допоможе це тюнеру?? якщо він вмер, не під час прошивки, а так сам по собі!

SERS3333:
Дуже часто в тюнерах вилітають фотоприймачі-перевір заміною

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version