Приймачі DVB-S/S2 > 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus
Опис та вирішення проблем globo 4***c
kostchen69:
Вже все ОК. Загрузка пішла, тільки з 4 разу. Дякую всім за допомогу.
ZHOSMAN:
kostchen69,bodyan
ДОПОМОЖІТЬ,завантаження не йде далі,зупиняється на "Перевірка ком порта".Вмикав-вимикав з розетки,не допомогає.Що може допомогти? :'(
Android-80:
--- Цитата: ZHOSMAN від 00:36:03, 02 Грудня 2007 ---kostchen69,bodyan
ДОПОМОЖІТЬ,завантаження не йде далі,зупиняється на "Перевірка ком порта".Вмикав-вимикав з розетки,не допомогає.Що може допомогти? :'(
--- End quote ---
Найскоріше вам потрібно подивитися до блока живлення тюнера. А саме все шо йде по 5-ти вольтах! Якщо тюнер на гарантії,то віднесіть його свому дилеру.
Android-80:
Щойно розібрав 4100,з блока живлення виходить 6 дротів,але без жодного маркування напруг! Отож умовно першим буде чорний дріт. Мої виміри 1(3.31V),2(5.52V),3(GND),4(14.48V),5(GND),6(25.8V).
Отож,якщо у вас напруги в межі норми,то тоді проблема думаю що з самим ком портом(він виконаний на двух smd транзисторах,на платі вони маркуються QS3 QS4).
ЗІ.Вибачаюсь,але на платі трохи не догледів роз"єм БЖ. Там всеж є написані напруги 3.3V 5V 12V та 24V.
Kevis:
Доброго дня.В мене виникла проблемка з 4100С.При включенні на табло висвітлюється ASH і не
загружається.Прощив поставив знайомому попрацював 2 дня і не запускається.При прошивці з
компа конектиться прописується, а при запуску теж саме ASH. Буду вдячний якщо хтось підскаже
що далі з ним робити (пробувати далі ,робити JTAG або віддати де купив)
Навігація
Go to full version