Приймачі DVB-S/S2 > 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Допоможіть: OPTICUM 4100, як і чим мені його шити.

<< < (5/8) > >>

alex1972:
Сьогодні вперше маю діло з цим тюнером OPTICUM 4100. З"явилось питання: чи можливо в цей тюнер злити/завантажити окремо список каналів та ключів. Коли зливав список за допомогою ALI EDITOR, зливається один файл розміром 2 Мб, я так розумію це прошивка, канали і ключі в одному флаконі. А як і чим зливати/завантажувати канали та ключі окремо? Щось не второпаю. Vic

Yaro:

--- Цитата: bodyan від 16:54:01, 01 Грудня 2007 ---Даним методом не користувався, тому нічого сказати не можу :)

--- End quote ---

Легко і невимушено. Точно як в попередніх моделях на 5518 проці.

slav0n:

--- Цитата: alex1972 від 21:12:08, 23 Квітня 2008 ---Сьогодні вперше маю діло з цим тюнером OPTICUM 4100. З"явилось питання: чи можливо в цей тюнер злити/завантажити окремо список каналів та ключів. Коли зливав список за допомогою ALI EDITOR, зливається один файл розміром 2 Мб, я так розумію це прошивка, канали і ключі в одному флаконі. А як і чим зливати/завантажувати канали та ключі окремо? Щось не второпаю. Vic

--- End quote ---
ALI EDITOR дійсно зливає всю прошивку, а завантажує тільки канали. Так-само працює Key_Upgrade і універсальний ALI_upgrade. Тобто злити можна тільки всю прошивку (дамп), а залити що забажаєш окремо. Головне - бут не запороть :)

alex1972:
А як мені з цілої прошивки витягнути список каналів і ключі окремо

slav0n:

--- Цитата: alex1972 від 23:26:01, 24 Квітня 2008 ---А як мені з цілої прошивки витягнути список каналів і ключі окремо

--- End quote ---
є така цікава прога

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version