Приймачі DVB-S/S2 > 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus
Допоможіть: OPTICUM 4100, як і чим мені його шити.
-sat-fan-:
ДОПОМОЖІТЬ OPTICUM 4100 як і чим мені його шити ??? ШАНОВНІ СПЕЦІАЛІСТИ ТА МОДЕРАТОРИ ФОРУМУ. Взяв на свою голову а зараз трохи мучусь. Тому що з ним зтикаюсь в перший раз. Я думав що теж саме що і ГЛОБО 7010А, але після того як я умудрився залити в нього софт з 7010 то він в мене гавкнув повністю, прийшлось нести людям щоб вони його мені оживили (тому що він ні на що не реагував). Після реанімації трохи незручно виходить кожен раз заради євроспортів вводити ключики ручками і рибалку (Фр) немає :-[можливості дивитись. Я до них вже звик. Таких проблем в мене небуло з 7010. ???
Мені потрібно :
- програмка для прошивки
- програмка пля заливання ключиків
- програмка для зливання з тюнера списку каналів, заливання, та редагування каналів.
- програма для редагування ключів
- рекомендації по прошивкам (яка на даний момент є актуальною) бажано з підтримкою АУ на ТПС, ПОЛСАТ та по можливості ПРЕМЄРА і Д+.
Заздалегідь вдячний за будьяку допомогу.
bodyan:
Перегляньте інформацію в приймачі про загрузчик, або ж версію заліза і напишіть тут, а то так і незрозуміло чи це старенький глобік, чи нова модель на проці Алі
sienya:
Підскажіть в чому річ. Злив дамп з оптікума 4100с. Програмою ALI_EDITOR відкриваю щоб подивитися список каналів, а їх там не видно. Як з дампа витягнути список і зберегти окремим файлом?
bodyan:
При чім тут дамп. Програма AliEditor має в собі функції вивантаження і завантаження:
Ними і користуйтесь для роботи зі списками
За дублювання постів усне попередження
-sat-fan-:
bodyan Це новенька модель вона по розмірам трохи більша ніж відео касета. А загрузчик якщо не помиляюсь - 101. Версія софту 1.2.24. Неможу ніяк знайти необхідні мені програми (їх перелік знаходиться трохи вище - хоча ви і так в кусі справи). Якщо є можливість то викладуйте будьласка програми з якимись хочаб мінімальними інструкціями. В мене не знаю по якій причині ажніяк нехотіло через АЛІ ні зливати з тюнеру список каналі ні завантажувати внього. Вдячний всім хто відкликнувся на допомогу. Я думаю в найближчий час зявляться відвідувачі форуму яким ця інформація теж буде корисна. bodyan ВАМ ПЕРСОНАЛЬНА ПОДЯКА.
Навігація
Go to full version