Приймачі DVB-S/S2 > 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Допоможіть: OPTICUM 4100, як і чим мені його шити.

<< < (4/8) > >>

miko:

--- Цитата: miguelpt від 16:34:03, 01 Грудня 2007 ---Шановний Bodyan! Чi можна перелити софт та канали з ресивера на ресивер?

--- End quote ---
Периливати з тюнера на тюнер можна,пробував все нормально.

SenSey:

--- Цитата: sbirchuk від 09:39:33, 16 Лютого 2008 ---Хлопці поможіть поставив тарілку 2 тижні тому тому ще не вкурсі всього
Наразі інформація  в меню тюнера така:
MODEL ID 3329C
S/W VERSION 1.2.30 EMU
H/W VERSION 1.0.00
LOADER VERSION M3329C 1.0.1
LATEST UPDATE DEC 08 2007
Потрібно:
1. Як перешити щоб обновити EMU я так зрозумів на 1.2.32 найсвіжішу
2. Якими програмами
3. Перестали показувати в пакеті ПОЛСАТ Евроспорти два і ще багато чого, а також недавно ICTV,
чи поможе перешивка?
4. Як зробити щоб дивитись пакет Премєр
3 головки настроєні на СІРІУС, ХОТБІРД і АМОС

--- End quote ---

По пункту 1 та 2 - про це не раз писалася на форумі, почітай.
По пункту 3 - залий останню прошивку 1.2.32 (з патчем на ТПС) - Послати та ТПС підуть.  Про ICTV забудь, як скоро забудеш
про СТБ та новий  :( :( :(
По пункту 4 - Прим'єри нажаль не подивися тому що вони світять з АСТРИ, а в тебе - СІРІУС, ХОТБІРД і АМОС

Vitek:
Люди, мені треба прошити OPTICUM 4100, я буду робити це вперше підскажіть чи правильно розумію як це робиться:
1.За допомогою ALI_EDITOR_070726_UA я вивантажую список каналів
2.Потім за допомогою Upgrade_4000c_UA я заливаю софт наприклад
   globo_3329C_EMU_1[1].2.34_AMSTAR
3. Потім заливаю назад список каналів.
І Все?
А як і в якій фазі заливаються ключі, ніби це я чув за допомогою Екстрактор, а як і коли ; і як поміняти ключі в формат аbs
Допоможіть будь-ласка ca.,

VictorZ!:
В кожній нормальній прошивці вже " всередині" є ключі, тому сміливо береш з цього форуму останню прошивку для цього тюнера і програмою Upgrade заливаєш в тюнер. СПОЧАТКУ запускаєш програму, відкриваєш файл прошивки,  вибираэш  allcode+bootloader , натискаєш next і тільки ПОТІМ включаєш тюнер.Всьо. ждеш, поки не проршиється.  ЧИТАЙ форум!

slav0n:

--- Цитата: Vitek від 17:36:16, 21 Лютого 2008 ---Люди, мені треба прошити OPTICUM 4100, я буду робити це вперше підскажіть чи правильно розумію як це робиться:
1.За допомогою ALI_EDITOR_070726_UA я вивантажую список каналів
2.Потім за допомогою Upgrade_4000c_UA я заливаю софт наприклад
   globo_3329C_EMU_1[1].2.34_AMSTAR
3. Потім заливаю назад список каналів.
І Все?
А як і в якій фазі заливаються ключі, ніби це я чув за допомогою Екстрактор, а як і коли ; і як поміняти ключі в формат аbs
Допоможіть будь-ласка ca.,

--- End quote ---
Якщо бажаєш змінити тільки версію прошивки (емулятора), достатньо у Upgrade вибрати maincode(AV) і залити новий софт. При цьому списки та ключі не змінюються.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version