Приймачі DVB-S/S2 > Samsung DSR-9400
Ремонт Samsung 9400
Android-80:
OFFTOP
2Zloj vitos,я не Андрій,а Віктор. Android-то нік(кличка,прізвисько),як в собак ;D Думаю,що у всіх Вас є клички(прізвиська). :)
hmura:
Всі конденсатори які я міняв були 470 мкф*25в А може проблема справді в процесорі бо проц дуже сильно гріється навдь в дежурному режимі. Можливо так має бути но мені здається, що це занадто.
Android-80:
--- Цитата: hmura від 17:04:23, 25 Червня 2008 ---Всі конденсатори які я міняв були 470 мкф*25в А може проблема справді в процесорі бо проц дуже сильно гріється навдь в дежурному режимі. Можливо так має бути но мені здається, що це занадто.
--- End quote ---
STI5512
27.000MHz;
0.5 to 4.5V;
OMEGA set-top box decoder Operational temperature range from 0°C to 70°C.
Надіюсь про температуру запитань вже небуде? Ви поміряйте на свому апараті і зробіть висновки.
ЗІ. Недотримання робочих температур,встановлених виробником,веде до виходу з ладу процесора! Що ми і маємо при забруднених радіаторах і т.д.
lvv555:
--- Код: ---Заменил Lnbp 12 ...
--- End code ---
*-U *-K Мова форуму Українська
svs:
Вiтаю шановнi . У мене така морока , опiсля програмування флешу на нову версiю пiд ЕМУ - приймач працюе 15-20 хвилин потiм нереагуе нiнашо окрiм мережного вимикача , зображення
залишаеця(як стоп-кадр) , звуку нема. Якщо вимкнути i вiмкнути знову працюе 15-20 хв.
Час роботи постiйно зменшуеця(вiдразу було 30 -40 хв.).
Я розумiю що це электролiт - але який ? На блоцi живл. змiнiв усi на основному
блоцi тiки деякi . Може хтось уже мав справу з такою морокою- допоможiть.Бо там iх занато багато (((.
Навігація
Go to full version