Приймачі DVB-S/S2 > Samsung DSR-9400

Ремонт Samsung 9400

<< < (14/29) > >>

Yaro:

--- Цитата: svs від 13:58:13, 24 Вересня 2008 ---Я розумiю що це электролiт - але який ?
--- End quote ---

Зліва від вхідного конвертора (якщо дивитися від морди тюнера) є вертикально впаяна мікросхема-стабілізатор, зазвичай у пластмасовому корпусі, по обидва боки від неї є по одному конденсатору (електроліти). Я вже не пам"ятаю, котрий треба міняти, то поміняй обидва, це ж не дефіцит. Можливо, що саме котрийсь із них підсох і далі схне.

Мені лише незрозуміло одне: а ДО перешивки такого з тюнером не було? Чи ти не зауважив?

svs:
Тi конденсаторы я теж помiняв   
[/quote]
Мені лише незрозуміло одне: а ДО перешивки такого з тюнером не було? Чи ти не зауважив?
[/quote]
Вродi небуло , мабуть тому що я його бiльш нiж 20 хвилин недивився , небуло що там ним дивитись )))

Antib:
У мене така проблема. Сам9400 не реагує пульт , при вмиканні   стає на один і той же канал сигнал є канал працює, підставив блок живлення від робочого тюнера не допомогло, мало того  коли вернув все на місто то й другий рес. також перестав бачити  пульт. Тепер маю 2 апарата з однією й тією ж проблемою . СР304,ср2 міняв, повторна прошивка нічого не дала, Якщо хто знає де копать допоможіть . Дякую

дед морз:
Сам 9400 не бачить каналів відсутня напруга на ЛНВ конденсатор СР304 міняв ніякого результату, блок живлення ставив завідомо справний може хто що підкаже ?

samowar:
 Почну з початку(вже каламбур). Перешив 9400 більше двох
  десятків.Майже всі неодноразово перешивав через КОМ порт( поновлення списку каналів та ключів) . Близько місяця тому в одного злетіли настройки - після спроби залити настройки(прога СемкоЕдіт , настройки робив сам , зливав через ком порт) приймач склеїв ласти - при вмиканні світлодіод загораїться  оранжевим потім тухне на декілька секунд і знову засвічується оранжевим.На цьому все на пульт не реагує і на виході А/В - нічого. Попробував джитагом - не пішло.Тоді не було часу - відклав в довгий ящик....
 За цей тиждень два зовсім аналогічні випадки.Це вже насторожує. І так відкриваю тюнер заміряю всі напруги блока живлення - всі напруги в нормі пульсації на осцилограмі не більше 0,05В. Підмикаю джитаг на опорах
 прога JKejs 2.9.10 після декількох спроб визначила тип флешки. Пробую стерти флешку процес іде але по закінченні видає таке : Flesh operation completed wih incorrect data read back.Натискую ОК видає слідуюче повідомлення: Eror detected erasing flesh....Пробую програмувати - зразу помилка. Зчитую файл отримую таке - RAR1. Потім по черзі пробую стерти різними версіями цієї проги 2.9.10 , 2.9.11 , 2.9.12.Потім знову зчитую. Відкриваю ці файли IC-Prpg 1.05 в режимі 89С4051. Ці два файли додаю.На стерту флешку це мало схоже. Різниця між файлами після ще трьох спроб  стирання мені зовсім не зрозуміла ??? Може хто з програмістів по цим файлам зрозуміє причину *-G *-G *-G 

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version