Приймачі DVB-S/S2 > Samsung DSR-9400
Ремонт Samsung 9400
hmura:
Я його цим дампом шив DSR 9400 loader 404 - AM29LV160DT - Full.rar
Я ним ще до того два тюнери прошив і було все нормально!
Попробую ще цим другим прошити про результат відпишу.
SERS3333:
Цей дамп я заливав раз 10 ,все було добре і дотепер працює ,пробуй
hmura:
*-I Дуже дякую хлопці за дампи но нічого з того не вийшло. Заливав усі вище виложені дампи все нормально заливаеться,але тюнер на усіх дампах так само тормозить, так що моя думка така,що справа таки в залізі. an33
Android-80:
--- Цитата: hmura від 15:46:15, 25 Червня 2008 --- *-I Дуже дякую хлопці за дампи но нічого з того не вийшло. Заливав усі вище виложені дампи все нормально заливаеться,але тюнер на усіх дампах так само тормозить, так що моя думка така,що справа таки в залізі. an33
--- End quote ---
Я недавно мав аналогічну ситуацію з самсунгами S300. Обидва тормозили,але флешки і стирались і записувались без проблем,але всеж якісь сектора були биті. На одному в районі загрузчика(тобто апарат міг запускатись 2-3 години,але працював),а в іншого в районі списку каналів,бо довго сканував та прописував,але теж працював,но при виключені з мережі- списків небуло взагалі :-Р
В обох замінив флешки і апарати працюють,пару місяців клієнти не дзвонять O0
Тому спробуйти поміняти спершу пам"ять.
ЗІ. Колись на одному форумі читав про тормоза самів 9400,то кінцевий результат був невтішним - проц :'( Пробуйте,і пам"ятайте,що все в Ваших руках... ;)
zloj vitos:
Повністю згоден з Андрієм спершу попробуй замінити флешку,якщо не допоможе ОЗУ,ну процесор на ньому я б міняти не став то вже занадто :).Мені попадались в ремонт і 300 і 9400(теж заливав софт з емулятором) але дальше заміни конденсаторів ремонт не пішов(не бачили головок або не переключали дісеків).Попадались вже після ремонту(міняли в блоці ЛНБ конденсатор і поставили 100 мкф) і як тут вже написав Андрій ставити треба конденсатори ємністю більше 200 мкф(я ставив 470 мкф*25в).
Навігація
Go to full version