Приймачі DVB-S/S2 > Питання пов'язані з ремонтом

Orton 4100c та клони. Мерехтіть відеозображення, темне дуже

<< < (3/3)

sat78:

--- Цитата: BodiaK від 06:25:19, 03 Січня 2022 ---Та й ремонт такого, як ви висловились раритета, більше ніж на 150-200 гривень не потягне. Сумно, але факт
--- End quote ---
  добавити  150 гр и новий тюнер! -але знову ж таки  скажуть що ? -та нехай ....на новий нема грошей поки шо....все ж дешевше за нового..
Додано: 10:59:29, 03 Січня 2022
--- Цитата: BodiaK від 06:25:19, 03 Січня 2022 ---Ви скільки завгодно розповідайте старенькій бабусі чи дідусеві про новітні технології,
--- End quote ---
зараз одне шо заманить на новий тюнер -канал Сварожичі !

petroman:

--- Цитата: Plate від 21:29:55, 02 Січня 2022 ---
--- Цитата: petroman від 18:02:59, 02 Січня 2022 ---Я би радив зробити так 9_4.І купити новий і не займатися писаниною. Orton 4100c та клони застаріла модель. *-K *-K
--- End quote ---
Не вчіть мене жити, друже. У мене є цілий склад різних нових супутникових приймачів, я цім займаюсь на професійному рівні, чому ви не відповідає у моїй справі? Я не питав вашої поради щодо купівлі нового обладнання або що робити. Я ставлю питання на тему в розділі ремонту. Прохання модераторів видалити цей непотрібний пост. Не знаєш що писати по ремонту, проходь мимо.
P.S. Ось приблизно яка відповідь має бути на форумі - ОСЬ

--- End quote ---
Якщо  ви цим займаєтесь на професійному рівні, то чому так професійно випитуєтеся.Такий ви майстер.

Plate:

--- Цитата: Diller від 23:01:45, 02 Січня 2022 ---Висихає конденсатор на вході відеопідсилювача.Маркується ТС30  100мкф*16В .Далі з виходу відеопідсилювача (scart) ТС7  на 220 мкф*16В ,стоїть біля ТС7. Далі вихід (тюльпани) ТС2 на 220мкф*16в.Стоїть біля діода DL3. з таким віком цих тюнерів це поширена проблема.
--- End quote ---
Це вже інша річ. Дякую за пораду, наступного разу врахую. Вчора відремонтував 20 ортонів та їх клонів. Нагромадилося за рік роботи антеником. Ще є з вологою, що потрапила, у високочастотний блок затеклої по кабелю. Але ці вже лагодити не буде. Чи не рентабельно. Ще на 1 рік вистачить.

--- Цитата: urij66 від 06:08:59, 03 Січня 2022 ---Вам радять правильний напрямок
--- End quote ---
Це не філософський факультет, це створена мною тема з ремонту 4100с та їхніх клонів, відповідайте, будь ласка на тему. спасибі

--- Цитата: petroman від 11:03:55, 03 Січня 2022 ---Якщо  ви цим займаєтесь на професійному рівні
--- End quote ---

Ще раз поясню для особливо незрозумілих, це розділ ремонту ресиверів, а не будинок порад партії КПРС. Я назбирав багато несправних тюнерів, мені їх дарували коли я встановлював нові HD (наприклад - s-1218-28HD і таке інще). Я професійний антенник і працював навіть із Януковичем та Пшонкою, зараз я працюю з бідними верствами населення. У мене є різні моделі приймачів, починаючи від старих глобоподібних і закінчуючи Дрімамі DM800SE та Опенбоксамі SX4-6. Що ти до мене причепився зі своїми непотрібними порадами? Мені потрібні іноді старі 4100с для пенсіонерів, у яких звичка користуватися даною моделлю. Я дивлюся по клієнту і сам вирішую, що ставити в залежності від його грошей і його віку. Я за рік обслуговую десятки тисяч клієнтів. Це тобі не Донецьк, де я мав лише 300 клієнтів. Це великий мегаполіс Київ і тут накопичується на ремонт багато ресиверів, які знову йдуть у справу. Зрозумій, зараз інші часи, ніж були до війни на Донеччині. Тепер, щоб вижити, потрібно робити в 10 разів більше, а піратських карток вже немає і на абонплату підсадити людей мало вдається. Зараз, щоб вижити, потрібно возити в машині безліч видів приймачів, у тому числі й трофейні після ремонту, адже коли йде реклама і ти приїжджаєш до клієнта, ти не знаєш його можливостей і взагалі до кого ти їдеш. Під рукою мають бути різні моделі на всі випадки життя. У мене весь багажник забити тюнерами та новими та старими. Поки йдуть вихідні вирішив полагодити трофейні ортони (глобоподібні). Так само я ремонтую та інші тюнери, нового покоління мпег-4 де йде Перемога та Сварожичі. Але в цій темі мене цікавить ремонт 4100с поки йдуть вихідні і я вільний, потрібно більше їх зробити. Вчора вночі я вже відремонтував 20 глобіків, 30 сат інтегралів 1218-28 і чотири Опенбокси та один Дрімбокс 800. Тобі що як малому дитині треба все роз'ясняти чи що?
Я ж тобі не розповідаю, що у мене є ще абонплатники на офіційних тюнерах нтв-плюс або скільки у мене клієнтів платять за шаринг або трилохор тв. А ще купа сидить на iptv с дюнами HD, тому що це не відноситься до даної теми *-P

petroman:
Вже може досить пустої писанини. grabli

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[*] Попередня сторінка

Go to full version