Приймачі DVB-S/S2 > Питання пов'язані з ремонтом
Orton 4100c та клони. Мерехтіть відеозображення, темне дуже
nico2:
мені просто цікаво скільки ще люди беруть за ремонт металобрухту який не підтримує ні хд ні навіть мпег4 коли сучасний тюнер з такими функціями коштує всередньому 300 грн а то й менше .просто цікаво напишіть якщо ви так поважаєте майстрів ,людей яким ви їх ремонтуєтє!
Diller:
Висихає конденсатор на вході відеопідсилювача.Маркується ТС30 100мкф*16В .Далі з виходу відеопідсилювача (scart) ТС7 на 220 мкф*16В ,стоїть біля ТС7. Далі вихід (тюльпани) ТС2 на 220мкф*16в.Стоїть біля діода DL3. з таким віком цих тюнерів це поширена проблема.
urij66:
--- Цитата: Plate від 22:09:57, 02 Січня 2022 ---
--- Цитата: vitivan від 21:52:43, 02 Січня 2022 --- https://sat-ukraine.info/index.php/topic,12795.30.html
O0
--- End quote ---
Найбільше мене кумарять люди, які чомусь вирішують написати, що мені робити з приймачем і куди його викинути. Розумники навіть перебувають серед адмінів різних форумів. Я не зрозумію, тут що розділ філософії та життєдайних порад? Чому я маю терпіти подібні витівки? Мені потрібно відремонтувати глобіки, а не читати безглузді поради щодо того, який тюнер мені купити і що мені зробити зі старим. Як вони цього зрозуміти не можуть, що їхні поради не просто марні, а й засмічують цей топік на форумі.
--- End quote ---
Вам радять правильний напрямок, бо ви не хочете проштовхувати нові технології. Тому, що ви ще не умієте їх ремонтувати і все нове для вас, це втрата заробітку на застарілих ресиверах. Ви не хочете рухатись вперед, освоювати щось нове, вам і так добре. Якби ви клієнтам розповідали про можливості нових ресиверів і про те, що відремонтований 10-15річний глобік, довго не протягне, що він вже віджив своє- думаю, що люди не ремонтували б той раритет і не викидали б грооші на вітер. Без образ.
BodiaK:
--- Цитата: urij66 від 06:08:59, 03 Січня 2022 ---...Якби ви клієнтам розповідали про можливості нових ресиверів...
--- End quote ---
І так, і ні. Ви скільки завгодно розповідайте старенькій бабусі чи дідусеві про новітні технології, але коли їй(йому) не вистачає грошей на кусок хліба та пляшку олії, то всі ваші настанови їм до одного місця. Та й не раз доводилось чути такий "аргумент;:" Та звикли ми до цього ресивера, іншого нам не потрібно, ремонтуйте." Та й ремонт такого, як ви висловились раритета, більше ніж на 150-200 гривень не потягне. Сумно, але факт. :'( Отака казка, малята. ca.,
urij66:
--- Цитата: BodiaK від 06:25:19, 03 Січня 2022 ---
--- Цитата: urij66 від 06:08:59, 03 Січня 2022 ---...Якби ви клієнтам розповідали про можливості нових ресиверів...
--- End quote ---
І так, і ні. Ви скільки завгодно розповідайте старенькій бабусі чи дідусеві про новітні технології, але коли їй(йому) не вистачає грошей на кусок хліба та пляшку олії, то всі ваші настанови їм до одного місця. Та й не раз доводилось чути такий "аргумент;:" Та звикли ми до цього ресивера, іншого нам не потрібно, ремонтуйте." Та й ремонт такого, як ви висловились раритета, більше ніж на 150-200 гривень не потягне. Сумно, але факт. :'( Отака казка, малята. ca.,
--- End quote ---
Так зазвичай той ремонт ненадовго, як не те що ремонтуваали накриється, то щось інше. І що знову 150-200грн??? То краще одразу купити нового. Просто потрібно в таких випадках говорити, що він ремонту не підлягає. А то раз з бабулі стягнути 200грн, другий раз, а на третій вже буде мусово купляти новий. І тоді дійсно, бабулі на олію не вистачить, коли такі добродушні майстри вижмуть із бабулі всі гроші.
Навігація
Go to full version