Приймачі DVB-S/S2 > Питання пов'язані з ремонтом
Orton 4100c та клони. Мерехтіть відеозображення, темне дуже
Plate:
Допоможіть розібратися з більш складною поломкою, ніж заміна конденсаторів у БЖ. Я зазвичай обходжусь ремонтом БЖ і вже знаю болячки глобоподібних приймачів. Але буває така несправність, пов'язана з материнською платою. Погане перемикання дайсеків та падіння сигналу на 1.80 вольт я теж вже розкусив. Просто припаюю новий конденсатор на 1.80v. Але ще з часом тюнер починає погано показувати картинку, ламає по вертикалі лінії і стрибають кадри, темне зображення і бачу тягучки на чорних предметах. Іноді зображення може яскравіше здатися, а потім знову тьмяним. Це який конденсатор копати? По відео-тракту я так зрозумів просідання напруги йде. Хто стикався? :'(
petroman:
--- Цитата: Plate від 17:02:14, 02 Січня 2022 ---Допоможіть розібратися з більш складною поломкою, ніж заміна конденсаторів у БЖ. Я зазвичай обходжусь ремонтом БЖ і вже знаю болячки глобоподібних приймачів. Але буває така несправність, пов'язана з материнською платою. Погане перемикання дайсеків та падіння сигналу на 1.80 вольт я теж вже розкусив. Просто припаюю новий конденсатор на 1.80v. Але ще з часом тюнер починає погано показувати картинку, ламає по вертикалі лінії і стрибають кадри, темне зображення і бачу тягучки на чорних предметах. Іноді зображення може яскравіше здатися, а потім знову тьмяним. Це який конденсатор копати? По відео-тракту я так зрозумів просідання напруги йде. Хто стикався? :'(
--- End quote ---
Я би радив зробити так 9_4.І купити новий і не займатися писаниною. Orton 4100c та клони застаріла модель. *-K *-K
Plate:
--- Цитата: petroman від 18:02:59, 02 Січня 2022 ---Я би радив зробити так 9_4.І купити новий і не займатися писаниною. Orton 4100c та клони застаріла модель. *-K *-K
--- End quote ---
Не вчіть мене жити, друже. У мене є цілий склад різних нових супутникових приймачів, я цім займаюсь на професійному рівні, чому ви не відповідає у моїй справі? Я не питав вашої поради щодо купівлі нового обладнання або що робити. Я ставлю питання на тему в розділі ремонту. Прохання модераторів видалити цей непотрібний пост. Не знаєш що писати по ремонту, проходь мимо.
P.S. Ось приблизно яка відповідь має бути на форумі - ОСЬ
vitivan:
https://sat-ukraine.info/index.php/topic,12795.30.html
O0
Plate:
--- Цитата: vitivan від 21:52:43, 02 Січня 2022 --- https://sat-ukraine.info/index.php/topic,12795.30.html
O0
--- End quote ---
Найбільше мене кумарять люди, які чомусь вирішують написати, що мені робити з приймачем і куди його викинути. Розумники навіть перебувають серед адмінів різних форумів. Я не зрозумію, тут що розділ філософії та життєдайних порад? Чому я маю терпіти подібні витівки? Мені потрібно відремонтувати глобіки, а не читати безглузді поради щодо того, який тюнер мені купити і що мені зробити зі старим. Як вони цього зрозуміти не можуть, що їхні поради не просто марні, а й засмічують цей топік на форумі.
Навігація
Go to full version