Різне > Куплю - Продам
Продам Uclan Denys Combo
slavon:
arrows апсолютно вірно, ОС Android це всього лиш один з числених дистрибутивів Linux
Спойлер[close]
--- Цитувати ---Linux & E2 а це вже не пройдений етап? Андроїд зараз і на довго чи я помиляюсь...
--- End quote ---
Не знаю, мені десь з 1-2 роки тому попадало декілька DVB-S2 приймачів на Android, вже навіть не памʼятою їх марки - у порівнянні з E2 томоз ще той + глюк на глюці ... Android як ОС класна для сматфонів, планшетів, медіаприставок чи навіть деяких тв, але для сат-тв рісіверів чомусь ні ... це мій невеличкий власний досвід роботи з такими приймачами і я можу помилятися ... ca.,
pavlo8000:
У Володі з Дрогобича ціна на комбо - https://vm24.com.ua/p1030560453-sputnikovyj-resiver-u2c.html
vasjabr:
--- Цитата: pavlo8000 від 19:44:04, 23 Травня 2020 ---У Володі з Дрогобича...
--- End quote ---
...аукціон "Хто більше?"...1822 грн проти 1458грн! ca.,
romeck:
А де ж за 1458 ти бачив? Я б сам купив би по такій ціні, якби були) Чи це ти б.у мав на увазі :-Р
Snoop:
Хлопці чого ви зациклились над тюнером! Людина має товар і продає по ціні яку собі встановив це його повне право!!! Друге питання чи хтось купить його за таку ціну? Я працюю у торгівлі не перший рік, тому я теж хочу ровер продати чим по дорожще наприклад 2000грн але продаю по 1000грн бо конкуренти збоку продають по 1100грн!
Навігація
Go to full version