Різне > Куплю - Продам
Продам Uclan Denys Combo
vityas5:
енігма по картинці і по всьому виграє ави говорите про якесь гімно деніс а про андройід навіть нехочу чути купіть собі за 250 грн і тіштись
Astronomy:
realXє такий тюнер Amiko A4k android emu wicardd під нього нормальний так ніхто і не написав!а хто буде плагіни і скіни писати?всі професіонали підтримують enigma2!є багато телефонів на андроїді!де фірма виробник перестала підтримувати ці моделіщо не видно великих спеців які написалиплагін Youtube або Play market!
realX:
--- Цитата: Astronomy від 20:15:34, 06 Вересня 2020 --- realXє такий тюнер Amiko A4k android emu wicardd під нього нормальний так ніхто і не написав!а хто буде плагіни і скіни писати?всі професіонали підтримують enigma2!є багато телефонів на андроїді!де фірма виробник перестала підтримувати ці моделіщо не видно великих спеців які написалиплагін Youtube або Play market!
--- End quote ---
Та я взагалі не про помісь осла з носорогом. Супутниковий приймач, схрещений з переробкою від андроїда-то збочення. Я порівнюю сучасного андроїд-тв-бокса з приймачем на енігмі.
vlad2019:
--- Цитата: realX від 20:55:12, 06 Вересня 2020 --- realXє такий тюнер Amiko A4k android emu wicardd під нього нормальний так ніхто і не написав!а хто буде плагіни і скіни писати?всі професіонали підтримують enigma2!є багато телефонів на андроїді!де фірма виробник перестала підтримувати ці моделіщо не видно великих спеців які написалиплагін Youtube або Play market!
--- End quote ---
Яким боком Amiko A4k , до uClan Ustym 4K PRO, чи ви взвгали ничого не читаете и ничим не цикавитеь? Ustym 4K PRO мае нормальну софтову пидтримку по енигми 2( плюс випустили свое по! воно глюкувате, але набагато простише тай функциональнише енигми2)
Про енигму !!! ничим енигма на зарашний час не виграе у Андроида. окрим( з супутника картинка йде краща, але це все закинчится з закриттям ш серверив рано чи пизно буде)
Скажить будьласк для чого мени купувати наприклад дим за 8000-9000 грн , ще + модуль за 600-700грн, якщо за ради футболу я куплю просто екстра бокс наприклад за 600 грн.
Навігація
Go to full version