Різне > Куплю - Продам

Продам Uclan Denys Combo

<< < (3/9) > >>

romeck:
Я продаю Uclan Denys Combo - це комбінований приймач T2+S2 , а ви посилання даєте на супутниковий!? Як бонус я людям ще й безкоштовне Iptv телебачення ставлю.

slavon:
romeck і що з того ??? читайте вище
--- Цитувати ---Не вартує цей тюнер таких грошей, надто вже завищує дистрибʼютор/виробник ціну, його справедлива ціна в районі 37-38 баксів або приблизно 1000 грн. . Як на мене краще вже 15-20 баксів доплатити і щось на Linux & E2, наприклад у vitivana Zgemma H5 Сombo 
--- End quote ---
  ca.,

duman:
Linux & E2 а це вже не пройдений етап?Андроїд зараз і на довго чи я помиляюсь... An14

arrows:
duman, а як ти гадаєш, на чому построений Андроїд? Так, вірно, на ядрі Linux. Трохи почитай вікіпедію по темі операційних систем, а потім питання пройдених етапів відпадуть самі собою.

vitivan:

--- Цитата: duman від 12:49:25, 23 Травня 2020 ---Linux & E2 а це вже не пройдений етап?Андроїд зараз і на довго чи я помиляюсь... An14

--- End quote ---

Linux & E2 буде як пройдений етап коли закінчиться підтримка, але підтримка E2 тільки зростає і удосконалюється в усьому світі.
Андроїд використовується в основному в мультимедійних приставках, тюнера на Андроїді не користуються авторитетом. Обидві системи є відкриті. Моя думка це на довго.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version