Автор Тема: Astra (Sirius) 12399 V - проблеми із сигналом  (Прочитано 846 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній opastu

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 3
  • Рейтинг: +0/-0
Astra (Sirius) 12399 V - проблеми із сигналом
« : 06:45:09, 27 Грудень 2019 »
Доброго здоров'я, товариство  *-P.

на 4,8 Е  останні кілька місяців періодично вилазить картинка, що на фото
https://drive.google.com/drive/folders/1QgAkCnXREvEETSc0EzKi6Ligfo_UzB6B?usp=sharing

 12399 V - пилка рубає сигнал, особливо відчутно при погіршенні погоди. Сарі СатІНтеграли ще з горем пополам кидають кубиками, Amiko Alien  8900  - взагалі не бачить цього трансподера (або гойдалка 0 - 80%) . Усі  інші нормально бачаться.  Рокіровка головами і  заміна на нову голову результат не дала.  Кабелі старенкі - років 10, при маніпуляціях, звичайно, кінці обновив.



Буду вдячний за пораду .

Відсутній slavon

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 4203
  • Рейтинг: +5045/-56
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
Astra (Sirius) 12399 V - проблеми із сигналом
« Відповідь #1 : 06:48:26, 27 Грудень 2019 »
1. Підналаштувати конвертор (голову) та усю антену за приладом ...
2. поміняти конвертор на новий ...  ca.,
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній Виктор Волошук

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 658
  • Рейтинг: +82/-49
Astra (Sirius) 12399 V - проблеми із сигналом
« Відповідь #2 : 06:52:36, 27 Грудень 2019 »
Заміни дісек, якщо не міняв. Якої фірми стоїть. Скільки сигнал на 11766? Головки, які стоять? Якщо гойдалки-проблема з кабелем. Попробуй підключити даний супутник напряму без дісека , через бочку-сточку і подивитись, як працює.
« Останнє редагування: 07:02:20, 27 Грудень 2019 від Виктор Волошук »

Відсутній cgr

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 221
  • Рейтинг: +52/-1
Astra (Sirius) 12399 V - проблеми із сигналом
« Відповідь #3 : 08:39:21, 27 Грудень 2019 »
Кабелі старенкі - років 10


Буду вдячний за пораду .
Викинути кабель! Покласти якісний! *-P
Ще не вмерла Україна на її крайніх східних теренах!

Відсутній opastu

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 3
  • Рейтинг: +0/-0
Astra (Sirius) 12399 V - проблеми із сигналом
« Відповідь #4 : 09:28:56, 27 Грудень 2019 »
P.S.

При підключенні ЕкстраТВ чи Віасату - прийом все одно буде із цього трансподера 12399 ( інтера, ентера, к1 і т.д. ) ? Чи платні провайдери мають і "свої" частоти ?
 

Відсутній slavon

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 4203
  • Рейтинг: +5045/-56
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
Astra (Sirius) 12399 V - проблеми із сигналом
« Відповідь #5 : 09:50:17, 27 Грудень 2019 »
Для Екстра ТВ ці канали будуть йти з цього ТР але їх замурують ... на сайті віазаду парамитри прийому я не знайшов, на лінгсат наступна інфа про цього "провайдера" .

P.S. До речі "круті" у нас в Україні провайдери -  ведуть мовлення на Україну відразу з 3-4 супутників, не те що там европейські "ніщеброди" на шталт SkyDE, SkyUK, Sky Italia, польські Platforma Canal+ та Cyfrowy Polsat, тощо ...  :2funny: ca.,
« Останнє редагування: 10:03:45, 27 Грудень 2019 від slavon »
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній yura253

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 141
  • Рейтинг: +19/-0
Astra (Sirius) 12399 V - проблеми із сигналом
« Відповідь #6 : 10:26:47, 27 Грудень 2019 »
 :2funny: :2funny: :2funny:
Це дійсно "крутість" проте толку від цього мало. А ще й "крутий"  резерв маємо - Т2 .  Ну а по темі - перевіряйте головки, дісеки і бажано замінити кабель на новіший, тарілка якщо покривається ржавчиною на "дзеркалі" теж не хороший показник.

Відсутній snikers

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 347
  • Рейтинг: +53/-16
Astra (Sirius) 12399 V - проблеми із сигналом
« Відповідь #7 : 10:41:18, 27 Грудень 2019 »
Цікаво просто було б якщо все ж таки держава запустила свій супутник Либідь здається,чи була б ціна меншою за перегляд каналів.Я вам скажу що оренда на супутнику частот то недешева справа.Тому і мечуться ті провайдери жидівські по орбіті.

Відсутній slavon

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 4203
  • Рейтинг: +5045/-56
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
Astra (Sirius) 12399 V - проблеми із сигналом
« Відповідь #8 : 13:33:32, 27 Грудень 2019 »
Цитувати
б якщо все ж таки держава запустила свій супутник Либідь здається,чи була б ціна меншою за перегляд каналів.
Щось я в тому сумніваюсь ... У нас вже що робиться державою виходить якесь недолуге і дуже дороге !!!  :2funny: ca.,
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній Diller

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 167
  • Рейтинг: +178/-3
  • ^)
Astra (Sirius) 12399 V - проблеми із сигналом
« Відповідь #9 : 14:27:05, 27 Грудень 2019 »
На даній частоті вилізла проблема  з 12399 при запуску мобільного 3G ,але не на усіх конверторах. Старі Eurosat(и) також шуміли.Qsat(и) 2016-2017 рік квадро також не хотіли нормально робити( хоча коли антену пробувати на землі, то більш менш було не погано. При недостатньому екрануванні кабелю,поганому проходженню сигналу від конвертера до тюнера ,великій довжині,хорошому рівню сигналу від вишки мобільного звязку,таке можливе
ORTON 9500 HD PVR 2 CI 2 CX E PLUS 75E 36E 19.2E 13E 9E 5E 4W

Відсутній vasic

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 190
  • Рейтинг: +31/-0
Astra (Sirius) 12399 V - проблеми із сигналом
« Відповідь #10 : 16:03:11, 27 Грудень 2019 »
При підключенні ЕкстраТВ чи Віасату - прийом все одно буде із цього трансподера 1239
Не так все просто з даним транспондером. Місяць  тому активовував SRT7600 на Viasat , по налаштуваннях зупинявся на базовому транспондері 12399 обидва рівні якого були по нулях. Прилад  Satlink WS6916 та  Sat-Integral 1228 показували максимальний сигнал та чудову картинку. Кабель до тюнера був свіжий чорного кольору , поставив новий дісік , нові кабеля від головок бо старі були  потріскані , привіз інший Strong , думав дефектний , Проблема була в головці , поставив дешевий Q - Sat і все пішло.  Проблема вирішилась , але запитання лишилися  - чому одне з другим не хотіло працювати.

Відсутній yura253

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 141
  • Рейтинг: +19/-0
Astra (Sirius) 12399 V - проблеми із сигналом
« Відповідь #11 : 16:19:36, 27 Грудень 2019 »
а як з цією частотою  12437 V 30000 справи йдуть? тут сигнал стабільний?

Відсутній opastu

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 3
  • Рейтинг: +0/-0
Astra (Sirius) 12399 V - проблеми із сигналом
« Відповідь #12 : 20:55:48, 29 Грудень 2019 »
а як з цією частотою  12437 V 30000 справи йдуть? тут сигнал стабільний

Така ж пилка :(   Деформація дзеркала V поляризації ? Бо ж голови переставляв місцями ?

 

Проблеми - Вирішення. Обговорення - "Cosmosat 74*0"

Автор bodyasatРозділ CosmoSAT

Відповідей: 17
Переглядів: 6873
Остання відповідь 18:25:22, 03 Серпень 2015
від oleg_lezha
Spark & "Цьоця Шура" - проблеми та їх вирішення

Автор kristin33Розділ Прошивка, плагіни, списки каналів

Відповідей: 3
Переглядів: 2179
Остання відповідь 22:41:04, 10 Листопад 2011
від april
Orton 4160c не працюэ вся вертикаль на супутнику Astra 4,8e

Автор ВолодимирРозділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 10
Переглядів: 4176
Остання відповідь 07:06:29, 06 Червень 2013
від duman
Усунення проблеми при прийомі каналів с 10806 H 30000 на Амосі.

Автор Vladimir-rvРозділ GI S1015, S1016, S1025, S1026, S1027, S1115, S1126 SD

Відповідей: 15
Переглядів: 6131
Остання відповідь 10:39:50, 09 Лютий 2013
від macumba
Прошивка тюнерів. Програма для прошивки. Проблеми з прошивкою.

Автор romashkinРозділ 3000- 6000..

Відповідей: 124
Переглядів: 41502
Остання відповідь 20:37:52, 04 Травень 2014
від duman