Автор Тема: Orton 4160c не працюэ вся вертикаль на супутнику Astra 4,8e  (Прочитано 3798 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Володимир

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 58
  • Рейтинг: +10/-1
  • Vovan
Доброго дня всім.Orton 4160c  не працюэ вся вертикаль на супутнику Astra 4,8e Може хто що підскаже Дякую :)

Відсутній kandrij

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 584
  • Рейтинг: +461/-0
Orton 4160c не працюэ вся вертикаль на супутнику Astra 4,8e
« Відповідь #1 : 16:56:36, 07 Квітень 2013 »
Якщо працює ветикаль на Hot bird ,то 99% конвертор,якщо не працює,то скоріш за все ресивер.
Я твердо вірю, що не за горами,
Той час, коли зійдуться Сян і Дон
В єдине русло, і поміж братами
Для злагоди не буде перепон

Відсутній Володимир

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 58
  • Рейтинг: +10/-1
  • Vovan
Orton 4160c не працюэ вся вертикаль на супутнику Astra 4,8e
« Відповідь #2 : 17:04:06, 07 Квітень 2013 »
Не працює приймач, підскажіть якщо можна де може бути несправність ?? :)

Відсутній kandrij

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 584
  • Рейтинг: +461/-0
Orton 4160c не працюэ вся вертикаль на супутнику Astra 4,8e
« Відповідь #3 : 17:17:15, 07 Квітень 2013 »
Скоріш за все йде завищена напруга на конвертор.Перевірте по ланцюгу транзистори.

Додано: 17:18:51, 07 Квітень 2013
Це на платі,не на блоці живлення
Я твердо вірю, що не за горами,
Той час, коли зійдуться Сян і Дон
В єдине русло, і поміж братами
Для злагоди не буде перепон

Відсутній Володимир

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 58
  • Рейтинг: +10/-1
  • Vovan
Orton 4160c не працюэ вся вертикаль на супутнику Astra 4,8e
« Відповідь #4 : 17:39:46, 07 Квітень 2013 »
 Дякую , а не підскажите де схемку  на 4160 викопати Дякую!! *-I

Відсутній loza77

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 279
  • Рейтинг: +522/-33
Orton 4160c не працюэ вся вертикаль на супутнику Astra 4,8e
« Відповідь #5 : 21:00:00, 07 Квітень 2013 »
Недавно був аналогічний ремонт- відсутній контакт 93 виводу процесора з схемою керування LM 317.

Відсутній arrows

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 679
  • Рейтинг: +680/-615
  • ZTE Blade A520
Orton 4160c не працюэ вся вертикаль на супутнику Astra 4,8e
« Відповідь #6 : 21:02:11, 07 Квітень 2013 »
А може банольно все просто? Стверджувати не буду, але якщо в меню налаштування антени є такий пункт як поляризація, то перевірте щоб стояло "авто". В деяких 4100с таке було, кліенти самі наклацають, а я голову ламаю. ca.,
RR-O-v6.2.1-20190102-ZTE-Blade-A520-Final

Відсутній Володимир

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 58
  • Рейтинг: +10/-1
  • Vovan
Orton 4160c не працюэ вся вертикаль на супутнику Astra 4,8e
« Відповідь #7 : 11:23:46, 29 Квітень 2013 »
Вся проблема полягала в тому що конвертор якийсь непонятний на деяких приймачах оце була така проблема може він бракований . Принесли на прошивку 4 шт 4100с 2 непрацює в тому діапазоні , а два працює Висновок конвертор БРАК ( Конвертор ORTON) ось така несправність. Всім дякую за увагу. derisive.gif

Відсутній roku

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 19
  • Рейтинг: +6/-0
Orton 4160c не працюэ вся вертикаль на супутнику Astra 4,8e
« Відповідь #8 : 19:17:38, 04 Червень 2013 »
Маю таку ж проблему з Ортоном 4050 спочатку був відсутній сигнал на будь якій поляризації
після заміни LM  канали в горизонтальній поляризації почали працювати а вертикаль і далі відсутня
заміряв напруги і вони завищені
нажаль мої пізнання в ремонті даного приймача на цьму закінчуються
буду вдячний за допомогу
може  підкажете що далі потрібно зробити щоб вертикаль запрацювала
заздалегідь вдячний!!!!

Відсутній loza77

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 279
  • Рейтинг: +522/-33
Orton 4160c не працюэ вся вертикаль на супутнику Astra 4,8e
« Відповідь #9 : 23:48:32, 04 Червень 2013 »
 Перевірте на обрив СМД резистор на 330 Ом , який задає режим роботи LM 317.

Відсутній duman

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 144
  • Рейтинг: +268/-0
Orton 4160c не працюэ вся вертикаль на супутнику Astra 4,8e
« Відповідь #10 : 07:06:29, 06 Червень 2013 »
А які напруги в горизонталі і вертикалі, бо *завищені* нічого не говорить.

 

Orton 4060 CX на дисплеї "ASH"

Автор sasha19722201Розділ 4060CX

Відповідей: 2
Переглядів: 2424
Остання відповідь 08:10:55, 30 Липень 2015
від arrows
Orton 4060 CX на дисплеї коли ставлю прошивати пише "ASH" і не шиється.Що робити

Автор Ruslan1985Розділ 4060CX

Відповідей: 3
Переглядів: 2433
Остання відповідь 18:22:05, 29 Квітень 2014
від Ruslan1985
Прошивка для приймачів Orton/Opticum HD 9600, HD TS 9600

Автор bodyanРозділ Opticum 9600 (TS) HD 2CX2CI PVR LAN

Відповідей: 8
Переглядів: 13190
Остання відповідь 14:16:55, 12 Липень 2018
від wox-2
Софти (Офіційні софти, БЕЗ ОБГОВОРЕННЯ). Opticum/Orton 4060CX

Автор bodyanРозділ 4060CX

Відповідей: 7
Переглядів: 13562
Остання відповідь 09:37:58, 29 Липень 2015
від bodyan
У Orton 4100C на частотах трансподеров(11766 H,12073, 12380)-27500 немає сигналу

Автор sergey111969Розділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 3
Переглядів: 3941
Остання відповідь 09:26:31, 21 Вересень 2013
від slavon