Автор Тема: Т2 і супутник по 1 кабелю  (Прочитано 2777 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній snikers

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 356
  • Рейтинг: +53/-16
Т2 і супутник по 1 кабелю
« : 21:10:39, 20 Жовтень 2019 »
Панове назріла епоха Т2 звідки ж зразу виникло непросте питання, як запхати сигнал від Т2 антени до існуючої супутникової  антени по 1 кабелю?
Диплексор скажете Ви ага хер ви вгадали воно не пропускає живлення до Т2 антени бо покриття таке що аж підсилювач деколи не помагаєюЧекаю на мудрі рішення....

Відсутній Diller

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 169
  • Рейтинг: +178/-3
  • ^)
Т2 і супутник по 1 кабелю
« Відповідь #1 : 08:04:36, 21 Жовтень 2019 »
Для початку керування супутниковим конвертором здійснюється напругою 13 / 18 вольт.Далі для ефірної антени потрібно 5 (12) вольт.Як ото все розєднати ? Припустимо якщо постійно заживити напругою кабель і поставити  лінійний стабілізатор 7805 з дроселем і коденсатором ,то можна і заживити підсилювач в диплексорі.Але чи то та переробка буде вартувати ресурсу і часу використаного на це ? . Може простіше кинути поверх коаксіального проводу 1 тоненький провід по якому провести тих 5 вольт прямо в диплексор через дросель.
ORTON 9500 HD PVR 2 CI 2 CX E PLUS 75E 36E 19.2E 13E 9E 5E 4W

Відсутній andre33

  • Світла пам`ять
  • Ветеран
  • *******
  • Повідомлень: 1136
  • Рейтинг: +1752/-2
  • Lemberg
Т2 і супутник по 1 кабелю
« Відповідь #2 : 08:28:12, 21 Жовтень 2019 »
найпростіший спосіб пробувати ставити підсилювач після диплексора біля
тюнера Т2 безпосередньо , обо тягнути 5 в до антени.

Відсутній snikers

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 356
  • Рейтинг: +53/-16
Т2 і супутник по 1 кабелю
« Відповідь #3 : 11:49:11, 21 Жовтень 2019 »
Після диплексора підсилювач то можна поставити,а що він вам підсилить-шум а не сигнал.Погана ідея.

Відсутній M1sha

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 389
  • Рейтинг: +162/-11
Т2 і супутник по 1 кабелю
« Відповідь #4 : 00:46:38, 22 Жовтень 2019 »
Поставити наверху перетворювач DC/DC на 5 вольт, на вході
 буде 13/18в, а на виході  -5в  :2funny:

Відсутній slavon

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 4217
  • Рейтинг: +5046/-57
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
Т2 і супутник по 1 кабелю
« Відповідь #5 : 07:45:56, 22 Жовтень 2019 »
Цитувати
DC/DC на 5 вольт, на вході
навіть перетворювана не треба - цільком достатньо мікросхеми стабілізатора, наприклад банальної КР142ЕНки на 5-9В або її аналога, з резистором  на в ході приблизно 100ОМ 0.5Вт, двома електолітами приблизно 50-10мкФ 25В на вході, 10мкФ 16В на виході КРЕНки  + ВЧ/НЧ фільтер з одного конденсатора на 100-200 пФ та дроселя на 10-20 мкГн. + відокремити "плюс" живлення підслювача (наприклад від польської сітки) від центральної жили ну і звісно печатну плату на якій зібрати цей фільтр з КРЕНкою... ca.,
« Останнє редагування: 07:56:07, 22 Жовтень 2019 від slavon »
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній duman

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 198
  • Рейтинг: +275/-0
Т2 і супутник по 1 кабелю
« Відповідь #6 : 21:10:03, 22 Жовтень 2019 »
Таке забезпечує мультисвіч.Правда його треба заживити на стриху а може є вже і по кабелю...?
 Мультисвітч дозволяє пропускати через себя  ефірну частину сигналу 5-862МГц навіть при використанні підсилювача.  Достатньо просто поставити диплексор на стороні абонента і отримаєте два окремих порта для спутникового приймача і для телевізора.
Треба порискати по гуглу  An14
« Останнє редагування: 21:16:43, 22 Жовтень 2019 від duman »

Відсутній slavon

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 4217
  • Рейтинг: +5046/-57
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
Т2 і супутник по 1 кабелю
« Відповідь #7 : 06:24:00, 23 Жовтень 2019 »
З мультисвічами також є свої нюанси :
1. вони відносно недешеві
2. вимагають спеціальних конверторів під мульнисвічі  і живлення 220В
3. є певні обмеження на кількість підключених супутників, вірніше варіантів діапазон+поляризація (LH, LV, HH, НV - перша буква діапазон L- нижній 11700MHz, H - верній від 11700, друга - поляризація) - як правило у мультифівача є два комплекти таких портів ...
3. їх доцільно ставити  коли в вас більше 8 тв, тобто на готелі, мотелі, кемпінги ...
В такому разі дешевше і безгеморою вийде прокласти окремий кабель від Т2 антени ...
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній andre33

  • Світла пам`ять
  • Ветеран
  • *******
  • Повідомлень: 1136
  • Рейтинг: +1752/-2
  • Lemberg
Т2 і супутник по 1 кабелю
« Відповідь #8 : 06:59:09, 23 Жовтень 2019 »
робили таке і не раз , на стриху , куди заводиться кабель від антени
ставиться ревізійна коробка з 220 в , там підсилювач (Теровський або інш)
сплітери по кількості точок , тв-сати , зоводимо кабаля з сателітарки,
усе комутуємо ,  якщо кабель до ТВ антен 5 метрів , то які там шуми ще можуть бути ?

Відсутній snikers

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 356
  • Рейтинг: +53/-16
Т2 і супутник по 1 кабелю
« Відповідь #9 : 11:29:01, 23 Жовтень 2019 »
Нє но при відстані 5 метрів то я згідний,а як наприклад 17 і більше то підсилювач в кінці точки як мертвому пипарка.

Відсутній ekstrim_hx

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 57
  • Рейтинг: +7/-0
Т2 і супутник по 1 кабелю
« Відповідь #10 : 20:46:47, 28 Жовтень 2019 »
Ось яке рішення використовую у себе  на  даху стоїть  дісек на 10 виходів + T2 антена які заходять  цей сплітер  IMG-20191028-223056" border="0

і коло телевізора  з 2  тюнерами стоїть такий самий  сплітер який роздвоює сигнал

Відсутній urij66

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 358
  • Рейтинг: +176/-54
  • Я добрий, коли до мене добре.
Т2 і супутник по 1 кабелю
« Відповідь #11 : 04:36:13, 29 Жовтень 2019 »
А якщо Т2 антена із активною платою і на неї потрібно подавати живлення ? Цей підійде?Бо я читав опис, то там тільки прохід живлення на sat, а на Тв антену нема.У вас яка антена, активна чи пасивна?

Чи була потреба цитувати останій допис ???
« Останнє редагування: 04:39:35, 29 Жовтень 2019 від slavon »
Кохайте один одного і все буде добре!

Відсутній april

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 384
  • Рейтинг: +223/-13
  • (Янтарне)
Т2 і супутник по 1 кабелю
« Відповідь #12 : 08:50:31, 31 Жовтень 2019 »
Поставив в себе на стриху в розрив кабеля Т2 ось такий інжектор (живлення 220 в. на стриху виведено)

- GI 8180 (VU+Solo)
- GI 8120

- MI BOX 3
- I Like Home Box
4W-5E-13E-36E

Відсутній urij66

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 358
  • Рейтинг: +176/-54
  • Я добрий, коли до мене добре.
Т2 і супутник по 1 кабелю
« Відповідь #13 : 11:43:02, 31 Жовтень 2019 »
Там не 220в, а 5в і його можна поставити біля тв і увімкнути в usb гніздо.
Кохайте один одного і все буде добре!

Відсутній arrows

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 764
  • Рейтинг: +784/-666
  • ZTE Blade A520
Т2 і супутник по 1 кабелю
« Відповідь #14 : 17:52:11, 31 Жовтень 2019 »
можна поставити біля тв і увімкнути в usb гніздо
Довжину проводів враховано при такій пораді? Тим більше що 5В... я у шоці, але промовчу...
RR-O-v6.2.1-20190102-ZTE-Blade-A520-Final

 

Україна через 4 роки запустить власний супутник зв'язку

Автор vicРозділ Українські телевізійні канали

Відповідей: 5
Переглядів: 1989
Остання відповідь 14:01:13, 31 Серпень 2007
від slavon
Дрім : як правильно додати новий супутник

Автор OgirokРозділ Dreambox SD

Відповідей: 5
Переглядів: 2594
Остання відповідь 10:07:04, 15 Грудень 2009
від tosat
Як додати новий супутник в перелік?

Автор Sl@vkoРозділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 0
Переглядів: 1291
Остання відповідь 17:05:23, 12 Вересень 2008
від Sl@vko
Як додати супутник в OPTICUM 4000?

Автор lvavtРозділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 1
Переглядів: 1176
Остання відповідь 15:32:27, 03 Лютий 2010
від slavon
Як добавити супутник OPTICUM 4000

Автор lvavtРозділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 2
Переглядів: 1465
Остання відповідь 19:19:33, 11 Квітень 2010
від vfedorkiv