Автор Тема: Дрім : як правильно додати новий супутник  (Прочитано 2662 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Ogirok

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1481
  • Рейтинг: +271/-0
Може хто прояснить, як логічно вірно  додати новий супутник.
Наприклад, Амос.
Файлик /var/etc\satellites.xml відредагував наступним чином
Цитата:    
      </sat>
   <sat name="Amos (4,0W)" flags="0" position="40">
      <transponder frequency="10722000" symbol_rate="27500000" polarization="0" fec_inner="0"/>
      <transponder frequency="10759000" symbol_rate="30000000" polarization="0" fec_inner="0"/>
   </sat>
   <sat name="Sirius 2/3 (5,0E)" flags="0" position="50">
      <transponder frequency="11727000" symbol_rate="27500000" polarization="0" fec_inner="3"/>
      <transponder frequency="11766000" symbol_rate="27500000" polarization="0" fec_inner="3"/>
      <transponder frequency="11804000" symbol_rate="27500000" polarization="0" fec_inner="3"/>
 

Проте, як видно з фоток в "Конфігурація супутників" Амос присутній, а там, де "Сканування транспондера" - Амоса немає.

Відсутній Dirty

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 540
  • Рейтинг: +80/-264
Дрім : як правильно додати новий супутник
« Відповідь #1 : 20:29:33, 23 Лютий 2009 »
колись теж з таким стикнувся, коли в геміні після 72е нічого не було, а налаштовував моторку....
і зберіг для себе текстовий файл з міні інструкцією
вибачаюсь що російською

Цитувати
добавить через тюнер,
потом в конфиг

i:/elitedvb/DVB/config/lnbs/0/satellites/56/HiLoSignal=00000000
i:/elitedvb/DVB/config/lnbs/0/satellites/56/OrbitalPosition=000002ee
i:/elitedvb/DVB/config/lnbs/0/satellites/56/VoltageMode=00000000
i:/elitedvb/DVB/config/lnbs/0/satellites/57/HiLoSignal=00000000
i:/elitedvb/DVB/config/lnbs/0/satellites/57/OrbitalPosition=00000320
i:/elitedvb/DVB/config/lnbs/0/satellites/57/VoltageMode=00000000
i:/elitedvb/DVB/config/lnbs/0/satellites/58/HiLoSignal=00000000
i:/elitedvb/DVB/config/lnbs/0/satellites/58/OrbitalPosition=00000384
i:/elitedvb/DVB/config/lnbs/0/satellites/58/VoltageMode=00000000

s:/elitedvb/DVB/config/lnbs/0/satellites/56/description=ABS (75.0E)
s:/elitedvb/DVB/config/lnbs/0/satellites/57/description=Express AM2 (80.0E)
s:/elitedvb/DVB/config/lnbs/0/satellites/58/description=Yamal 201 (90.0E)

це потрібно проводити не вимикаючи дрім...тобто додати з тюнера через тв необхідний супутник, потім додати в нутрощах з такою ж назвою (який саме конфіг правити не памятаю, бо реса нема під рукою, ти пошукай - нічого складного) і рес витягнути з розетки...якщо не витягати (вимкнути з пульта чи перезагрузити), то рес сам підставить останні загружені параметри і змін не відбудеться

щодо строки OrbitalPosition=000002ee - це в хексі позиція 750, але у 8байтному вигляді, відповідно додавай на початку потрібну к-ть нулів, в нашому випадку 00000...
для амоса треба конвертувати 3560...має бути 00000de8
ну і не перепутай з номерами...наприклад 56 - це номер 75е, 57 - 80е, 58 - 90е...тобто в мене останній був 55 і я вже потім відповідно додавав ще

як памятав - розказав
удачі

пі.сі. а краще постав імідж від сатдріма....все непотрібне там викинуте, є всі супутники, російська мова вже є в меню, та й працює даний імідж дуже стабільно
The things you own they end up own you

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 6259
  • Рейтинг: +8348/-14
Дрім : як правильно додати новий супутник
« Відповідь #2 : 20:52:06, 23 Лютий 2009 »
Відразу ж відкину думку про оптиимальний імідж. Оптимальним, оскілки ще досі бачу рус. меню :2funny: на мою думку являється відомий набілосат(і не тільки через локаль) - українізований нашим stepan-kv. Щодо вищенаписаного, необхідно просто сісти розібратись самому, от і все.

Відсутній Арчи®

  • Йа нє алігарх
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 840
  • Рейтинг: +3882/-2
Дрім : як правильно додати новий супутник
« Відповідь #3 : 21:37:25, 23 Лютий 2009 »
Обидва Сириуса в один об'єднай в satellites.xml і на один порт дісека посади. *oohaa*
 *-P *-P *-P
1,1м-5E+13E+19Е+4W/0,9m-1W+9E/0,9m-75E+85E/0,9m-36E/ VU+(Duo2  & Solo)

Відсутній Ogirok

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1481
  • Рейтинг: +271/-0
Дрім : як правильно додати новий супутник
« Відповідь #4 : 09:14:17, 15 Грудень 2009 »
ще мона зробити так:
- закачати сетінги, (наприклад  з Gemini-Server)
ну і ще один варіант
- переіменувати інший супутник, вписати в нього нові параметри, транспондери.

Відсутній tosat

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1455
  • Рейтинг: +1814/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
Дрім : як правильно додати новий супутник
« Відповідь #5 : 10:07:04, 15 Грудень 2009 »
Я завжди скачую свіжий список супутників звідси і після перезавантаження тьюнера всі відмічені нами супутники появляються...
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

 

Новий підхід до "трьохголового"

Автор ioanРозділ Практика встановлення антен.

Відповідей: 135
Переглядів: 10093
Остання відповідь 10:15:30, 19 Вересень 2007
від vic
ICTV, CTБ, Новий, ТРК "Україна"

Автор aquaРозділ Українські телевізійні канали

Відповідей: 32
Переглядів: 11354
Остання відповідь 16:16:39, 08 Квітень 2008
від Ігор Горбусь
Вийшов з друку новий випуск журналу "Сателлит"

Автор ustas777Розділ Ресівери, Інструменти, супутні матеріали

Відповідей: 3
Переглядів: 1536
Остання відповідь 21:36:09, 31 Липень 2008
від VictorZ!
Новий російський пакет «Континент ТВ» від оператора Оріон Експрес

Автор slavonРозділ Українські телевізійні канали

Відповідей: 3
Переглядів: 3796
Остання відповідь 08:20:24, 01 Вересень 2011
від SLAVASAM
ChEdit новий редактор (Програма для редагування каналів)

Автор olegerРозділ X-730, 750/770 CIPVR

Відповідей: 3
Переглядів: 4795
Остання відповідь 12:08:09, 24 Вересень 2008
від alex-57