Приймачі DVB-S/S2 > AF-XX18

Реанімація приймачів за допомогою JTAG

<< < (12/42) > >>

Meloman:

--- Цитата: Android-80 від 12:17:00, 30 Січня 2008 --- Якщо цікаво то опишу,як я це зробив без джитага.

--- End quote ---
Не знаю як панові onko,а мені цікаво так дуже прошу.

zenon:

--- Цитата: Meloman від 13:40:01, 30 Січня 2008 ---
--- Цитата: Android-80 від 12:17:00, 30 Січня 2008 --- Якщо цікаво то опишу,як я це зробив без джитага.

--- End quote ---
Не знаю як панові onko,а мені цікаво так дуже прошу.

--- End quote ---
Я теж з задоволенням послухаю, тільки описати не встилі onko
Дайте мені Дамп бо я маю якийсь тюнер,вже знаю де запхати Jtag.
Версія софту закінчується на S811EC, два дня пройшло а інформації 0  *-S

Meloman:
dz_Arion Loader як деякі стверджують завантажує будь-який бут і будь-який софт,користуваться не доводилось ,чи це не воно?

onko:

--- Цитата: Android-80 від 12:17:00, 30 Січня 2008 ---Я теж так колись страдав,маючи туж саму проблему при заливані софту. В тій прошивці нестандартний набір команд (11111,22222,333333),коли на стандартному софті використовуємо 74620 та 24680 :tickedoff: Я свою проблему владнав заливши дамп з нормальним софтом та загрузчиком,після чого маніпулював софтами як хотів *-< і екстремовські,технокомівські та від алі-баби *+*- Я правда один ньюансик при заливці бута та софта...таким чином заливав новий софт та бут в старий італійський метронік,в якому софт стояв заводський без ему(ще з 2004 року) *-G. Якщо цікаво то опишу,як я це зробив без джитага.

--- End quote ---
  Я буду дуже вдячний .

onko:
панове  зпаяв шнур  LTP по схемі що є тут на сайті, пробую прошити  та нічого неполучається  може я щось пропустив? А 3,3 вольта треба чи ні?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version