Приймачі DVB-S/S2 > AF-XX18

Реанімація приймачів за допомогою JTAG

<< < (13/42) > >>

Meloman:

--- Цитата: onko від 15:14:35, 31 Січня 2008 ---панове  зпаяв шнур  LTP по схемі що є тут на сайті, пробую прошити  та нічого неполучається  може я щось пропустив? А 3,3 вольта треба чи ні?

--- End quote ---
Не поспішайте з джитагом ,то вже остання справа ви ось це пробували dz_Arion Loader?

Android-80:

--- Цитата: onko від 15:14:35, 31 Січня 2008 ---панове  зпаяв шнур  LTP по схемі що є тут на сайті, пробую прошити  та нічого неполучається  може я щось пропустив? А 3,3 вольта треба чи ні?

--- End quote ---
Якщо схема на опорах,то 3.3 вольта непотрібно. Головне щоб довжина шнура не була довше 30-ти сантиметрів. А для шнурка на мікросхемі напруга потрібно,зато довжина шнура можу бути і два метра,як в мене.

onko:

Якщо схема на опорах,то 3.3 вольта непотрібно. Головне щоб довжина шнура не була довше 30-ти сантиметрів. А для шнурка на мікросхемі напруга потрібно,зато довжина шнура можу бути і два метра,як в мене.
[/quote] заземлення треба? 

onko:

--- Цитата: Android-80 від 15:23:30, 31 Січня 2008 ---

--- End quote ---

--- End quote ---
А  як зробити на міуросхемі?

bodyan:
В розділі Jtag є вся необхідна інформація. Користуйтесь пошуковиком!!!

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version