Приймачі DVB-S/S2 > AF-XX18

Реанімація приймачів за допомогою JTAG

<< < (11/42) > >>

Meloman:
 я так зрозумів що ти автоаріонером злив софт із свого тюнера а назад записать його не можеш?

onko:
 ні я зливав AUC_HEdit  А  автоаріоном  тільки визначав яка прошивка    іпотім пробував заливати неіде

Meloman:
74620 виявляємо модель ,далі кнопка відкрити,відкриваємо потрібний софт,далі вимкнути й ввімкнути вилку живлення і все , спостерігаєм  процес загрузки.

onko:

--- Цитата: Meloman від 11:57:28, 30 Січня 2008 ---74620 виявляємо модель ,далі кнопка відкрити,відкриваємо потрібний софт,далі вимкнути й ввімкнути вилку живлення і все , спостерігаєм  процес загрузки.

--- End quote ---
все так я і робив  нічог неіде  і в мене  ще замість74620 треба набирати 33333  тому я хочу прошити наново його

Android-80:
Я теж так колись страдав,маючи туж саму проблему при заливані софту. В тій прошивці нестандартний набір команд (11111,22222,333333),коли на стандартному софті використовуємо 74620 та 24680 :tickedoff: Я свою проблему владнав заливши дамп з нормальним софтом та загрузчиком,після чого маніпулював софтами як хотів *-< і екстремовські,технокомівські та від алі-баби *+*- Я правда один ньюансик при заливці бута та софта...таким чином заливав новий софт та бут в старий італійський метронік,в якому софт стояв заводський без ему(ще з 2004 року) *-G. Якщо цікаво то опишу,як я це зробив без джитага.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version