Автор Тема: Пропали канали ТНТ на 75E - де шукати альтернативу перегляду  (Прочитано 412 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Vacya

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 5
  • Рейтинг: +0/-0
Доброго дня, на Q-07 супутник Abs 2 75e, не підкажете як підключити, ТНТ(+4), ТНТ(+7), ввожу частоти з оснв. стор. не ловить їх, вибираю сліпий пошук ловить але закодовані, терпець вже ввірвався не знаю що робити, мої на Дом 2 підсіли, і тільки чую зроби щось.

Відсутній Marjan18

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 41
  • Рейтинг: +8/-15
Доброго дня, на Q-07 супутник Abs 2 75e, не підкажете як підключити, ТНТ(+4), ТНТ(+7), ввожу частоти з оснв. стор. не ловить їх, вибираю сліпий пошук ловить але закодовані, терпець вже ввірвався не знаю що робити, мої на Дом 2 підсіли, і тільки чую зроби щось.
якщо вірити ТП новинам то ТнТ 0 та ТнТ+4 відключили.

Відсутній Vacya

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 5
  • Рейтинг: +0/-0
Дякую, а є варіант завантажити ключі, і якось розкодувати канали(ті що в сліпому пошуку знайшов), на знаю правда звідки качати ключі.

Присутній urij66

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 180
  • Рейтинг: +27/-51
  • Я добрий, коли до мене добре.
Доброго дня, на Q-07 супутник Abs 2 75e, не підкажете як підключити, ТНТ(+4), ТНТ(+7), ввожу частоти з оснв. стор. не ловить їх, вибираю сліпий пошук ловить але закодовані, терпець вже ввірвався не знаю що робити, мої на Дом 2 підсіли, і тільки чую зроби щось.
Їх уже там не буде.Тнт-13°, тнт0-55°, тнт +2, тнт+4 на 90°.Ну і багато тнт на 85,2°-але потрібен інет і уміння підключити шуру.
Кохайте один одного і все буде добре!

Відсутній Vacya

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 5
  • Рейтинг: +0/-0
Доброго дня, на Q-07 супутник Abs 2 75e, не підкажете як підключити, ТНТ(+4), ТНТ(+7), ввожу частоти з оснв. стор. не ловить їх, вибираю сліпий пошук ловить але закодовані, терпець вже ввірвався не знаю що робити, мої на Дом 2 підсіли, і тільки чую зроби щось.
Їх уже там не буде.Тнт-13°, тнт0-55°, тнт +2, тнт+4 на 90°.Ну і багато тнт на 85,2°-але потрібен інет і уміння підключити шуру.
Я знайшов їх на 75°, можна якось їх розкодувати, за допомгою ключів, інет є також, поставив останню прошивку від Стадіка, мож вона сама розкодує, чи можна з сайта скачати і підкормити чере флешку.

Присутній urij66

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 180
  • Рейтинг: +27/-51
  • Я добрий, коли до мене добре.
Vasya, ніяк не можна.Тільки якщо знайти платного шародателя і то здається, що вони не взломані.Перенастройте антену на 90°, там спецу роботи на 5-10хв.Або на 85,2° зареєструйтесь на zar...um, та будете 260 каналів дивитись.Але ще потрібен wifi адаптер.
Кохайте один одного і все буде добре!

Відсутній Виктор Волошук

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 157
  • Рейтинг: +30/-48
Попробуй до 75 грд приліпить головку на 90 грд. Але може працювати некоректно, бо  розбіжність в 15 градусів.

Відсутній snikers

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 267
  • Рейтинг: +50/-11
Так не получиться брати 90 при тому що основний 75.Я нерозумію в чому иут проблема?на 13 є Тнт на 36 теж їх є аж 2 штуки на 19 добавили рос канали за дякую от тільки невпевнений чи є Тнт серед них

Відсутній slavon

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 3797
  • Рейтинг: +4801/-35
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
Цитувати
Попробуй до 75 грд приліпить головку на 90 грд. Але може працювати некоректно, бо  розбіжність в 15 градусів.
треба пробувати  ставити 85.2Е у фокус на тарілку 1.2м, справа 90Е (Ku), сліва 75E -  вийде такий собі кацапській трьохголовий дракон, але є ряд нюансів для нашої місцевості (захід УКраїни) - супутники далекі від нас по горизонту, відповідно висять низько, тому можуть бути завади в прийомі цих супутників, наприклад дерева, сусідні будинки, тощо ...
Якщо платити за цьоцю шуру  з 85Е Пакет Телекарта, то краще вже поставити антену на 36Е для цьоці шури і брати пакет приплюснутих  - набір каналів значно кращий ...  ca.,
« Останнє редагування: 16:59:01, 16 Червень 2019 від slavon »
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній Виктор Волошук

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 157
  • Рейтинг: +30/-48
Пакет каналів Телекарти 85 грд на даний час відкриває безкоштовно сроком на  1 рік приймач сатінтеграл 1219 і 1229 по Дукаму. Ці канали там є.

Відсутній duman

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 136
  • Рейтинг: +267/-0
А відкритий Тнт на 13°Е цього не транслює?

Відсутній slavon

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 3797
  • Рейтинг: +4801/-35
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
транслюють там це кацапське лайно "Дом 2" ...
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

 

"Біжать" канали на Globo 7010A

Автор BekanetРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 19
Переглядів: 2043
Остання відповідь 13:48:02, 31 Січень 2009
від Bekanet
Globo / Opticum 7010C-1CI, 7100C-1CI - прошивка, канали, ключі, програми

Автор bodyanРозділ 7010C-1CI, 7100C-1CI

Відповідей: 6
Переглядів: 8248
Остання відповідь 20:29:11, 17 Травень 2019
від Lumen4
Чутки стосовно теми - "Усі канали скоро закодують!".

Автор bodyanРозділ Українські телевізійні канали

Відповідей: 239
Переглядів: 26596
Остання відповідь 07:43:23, 17 Квітень 2019
від oleg8068
Не можу розобратся як програмой gTools186.zip сортувати канали для @-star 3510?

Автор MarunychYuriiРозділ Інші приймачі з Ему

Відповідей: 0
Переглядів: 1272
Остання відповідь 09:15:19, 12 Січень 2016
від MarunychYurii
Cosmosat 7800, 7810, 7820 USB PVR - прошивка, канали, ключі

Автор SashaTvРозділ CosmoSAT

Відповідей: 23
Переглядів: 15708
Остання відповідь 04:58:36, 18 Січень 2019
від sasha19722201