Головна категорія > Українські телевізійні канали

Чутки стосовно теми - "Усі канали скоро закодують!".

<< < (19/293) > >>

bodyan:
"Усі канали скоро закодують!" - вся правда по даній темі :)

П'ятниця, вечір - можна і попліткувати. Маємо тему -  "Усі канали скоро закодують!".  Дана тема мусолиться доволі давно. У жовтні було повідомлено про домовленість між телегрупами, у цьому році закодувати сигнал, підготовлені ролики і все таке...
Продавці приймачів, для убезпечення себе від гнівних клієнтів, все більше пропонують приймачі з підтримкою T2-MI, з надією що хоча б тут нічого не зміниться.
Тема розрослась розмовами про кодування, начебто Verimatrix, далі ніби замовлена партія приймачів з кодуванням Irdeto по аналогії з колишнім кодуванням на T2, тепер же кажуть, що це все почнеться лише після виборів... Ваші думки з цього приводу панове derisive.gif

vitivan:

--- Цитата: snikers від 21:10:07, 14 Квітня 2018 ---
--- Цитата: an_rus69 від 10:28:18, 13 Квітня 2018 ---По останніх слухах все з 9го буде в Verimatrix та та частина віазаду, футболи з астри на невизначений  термін будуть в конаксі це все на листопад

--- End quote ---
Ти хоть думаєш що пишеш? По твоїх словах всі абоненти легальні Хтра тв змушені будуть купити то лайно китайське з :2funny:а 1тис гр?Я вже сплю і бачу як Хтра роздає приймачі своїм легальним абонентам під Веріматрікс.

--- End quote ---

не треба так категорично, все можливо, наприклад Віасат уже ввів додаткове кодування Verimatrix.

https://www.lyngsat.com/packages/Viasat-Ukraina.html

slavon:
апсолютно згоден з vitivan - усе можлививо завдяки жадності "бідних" українських олігархів: Коломойського (віазад Україна + група поки відкритих каналів "1+1"), Ахметова (екстра + група "трк Україна") Пінчука, Фірташа-Льовачкіна ...
До речі на пакеті Екстра (9Е) зявився якійсь Betacrypt

Для чого це ??? ca.,

vasjabr:

--- Цитата: slavon від 06:21:22, 15 Квітня 2018 ---пакеті Екстра (9Е) зявився якійсь Betacrypt
--- End quote ---
"Бідні" думають, що тета не зможе знайти пігулку Aspirin від головної болі й з жиру бісяться... Думаю, якщо є заохочення , то й відповідно збільшиться скрип мізків у "фармацевтів". І тут "алігархи" безсилі... :2funny:

vitivan:
Трк...р  взламали люди дивлятся, так що альтернатива переглядам є.

sergeny:

--- Цитата: vasjabr від 08:01:05, 15 Квітня 2018 ---
--- Цитата: slavon від 06:21:22, 15 Квітня 2018 ---пакеті Екстра (9Е) зявився якійсь Betacrypt
--- End quote ---
"Бідні" думають, що тета не зможе знайти пігулку Aspirin від головної болі й з жиру бісяться... Думаю, якщо є заохочення , то й відповідно збільшиться скрип мізків у "фармацевтів". І тут "алігархи" безсилі... :2funny:

--- End quote ---
Ломається все!!
Просто ціна питання і чи хтось захоче це робити задарма??
Додано: 08:36:53, 15 Квітня 2018
--- Цитата: ioan від 19:44:20, 14 Квітня 2018 ---
--- Цитата: sergeny від 20:28:37, 13 Квітня 2018 ---Я ще років 5 назад казав шо супутникове вимре !!!
На заміну прийде швидкісний інтернет.
Сам являюсь представником провайдера,і можу з впевненістю сказати шо той інтернет вже в багатьох нете шо по містах а і по селах є.
В кого нема питання часу

--- End quote ---
а я ще років 5 нашим нетчикам казав ,шо можуть вимахуватись своїм нетом коли в будинку один телік смарт,а коли буде 10ток в кожному під"їзді то їх нет всреться.Тільки повний неук може доказувати що нет дасть таку ж якість картинки як супутникове.все то йопт тв для лоха і небачу резона дивитись кіно чи футбол в сірниковій коробці коли можна споглядати на 60ти дюймовому  в якості 4к

--- End quote ---
5 років і зараз то вічність в інтернеті!!!
Зараз провайдерів купа,всі конкурують.
До вашого відома по оптиці ше недойшли до фінала шо можна передати по одному волокну,все залежить від кінцевих пристроїв.5 років назад в селі 2 мегабіта то була бомба, а зараз 100 хочуть,хоч 20 з головою хватає.Наскільки пише інтернет то для 4к достатньо 15 мегабіт.У нас по оптиці стандартно беруть іменно 20 мегабіт,і всі задоволені!!!

P.S. при реєстрації клієнта тестую завжди канал з служебного логіна ,то по технології GPON получається на спідтестови 300 мегабіт.
І це вже в кінцевого користувача!!! Це то шо він може получити якшо захоче заплатити за таку швидкість

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version