Головна категорія > Українські телевізійні канали
Чутки стосовно теми - "Усі канали скоро закодують!".
bodyan:
"Усі канали скоро закодують!" - вся правда по даній темі :)
П'ятниця, вечір - можна і попліткувати. Маємо тему - "Усі канали скоро закодують!". Дана тема мусолиться доволі давно. У жовтні було повідомлено про домовленість між телегрупами, у цьому році закодувати сигнал, підготовлені ролики і все таке...
Продавці приймачів, для убезпечення себе від гнівних клієнтів, все більше пропонують приймачі з підтримкою T2-MI, з надією що хоча б тут нічого не зміниться.
Тема розрослась розмовами про кодування, начебто Verimatrix, далі ніби замовлена партія приймачів з кодуванням Irdeto по аналогії з колишнім кодуванням на T2, тепер же кажуть, що це все почнеться лише після виборів... Ваші думки з цього приводу панове derisive.gif
sergeny:
Я ще років 5 назад казав шо супутникове вимре !!!
На заміну прийде швидкісний інтернет.
Сам являюсь представником провайдера,і можу з впевненістю сказати шо той інтернет вже в багатьох нете шо по містах а і по селах є.
В кого нема питання часу
nico2:
супутникове ніколи не вимре,а у нас його нормального ніколи не було,досить день два подивитися поляків і різниця і в якості і в контенті небо і земля,а інтернет ну коли йде футбол зразу видно недоліки яка б не була швидкість онлайну,там ще тоже треба чекати незалежності від кількості користувачів
tosat:
Повністю згоден з Nico2, до речі, настав вже час тему перейменувати з "чуток" на реальну, бачу як дане обговорення всіх чіпляє за живе..
Ще добавлю, тестував недавно різні андроїд приставки, так ті що мають оперативки >3 Ггб досить таки шустро працюють, навіть на неті 5 мбіт..
ioan:
--- Цитата: sergeny від 20:28:37, 13 Квітня 2018 ---Я ще років 5 назад казав шо супутникове вимре !!!
На заміну прийде швидкісний інтернет.
Сам являюсь представником провайдера,і можу з впевненістю сказати шо той інтернет вже в багатьох нете шо по містах а і по селах є.
В кого нема питання часу
--- End quote ---
а я ще років 5 нашим нетчикам казав ,шо можуть вимахуватись своїм нетом коли в будинку один телік смарт,а коли буде 10ток в кожному під"їзді то їх нет всреться.Тільки повний неук може доказувати що нет дасть таку ж якість картинки як супутникове.все то йопт тв для лоха і небачу резона дивитись кіно чи футбол в сірниковій коробці коли можна споглядати на 60ти дюймовому в якості 4к
snikers:
--- Цитата: an_rus69 від 10:28:18, 13 Квітня 2018 ---По останніх слухах все з 9го буде в Verimatrix та та частина віазаду, футболи з астри на невизначений термін будуть в конаксі це все на листопад
--- End quote ---
Ти хоть думаєш що пишеш? По твоїх словах всі абоненти легальні Хтра тв змушені будуть купити то лайно китайське з :2funny:а 1тис гр?Я вже сплю і бачу як Хтра роздає приймачі своїм легальним абонентам під Веріматрікс.
Навігація
Go to full version