Приймачі DVB-S/S2 > U2C B6, uClan B6

U2C/uClan B6, B6 Metal, B6 CA - обговорення роботи приймачів

<< < (73/76) > >>

slavon:

--- Цитувати ---Славон , остання прошивка вирнише дамап викладена у нас на форуми, знаете тестував IPTV, бильш менш пишло нормально,
--- End quote ---
остання це яка ??? бо я щось геть заплутався тому питаю ... пробував в лютому, березні цього (2020) року різні прошивки для цих приймачів - нормальної роботи так і не досяг ... усе описав вище ... 

--- Цитувати ---А почитати пару постів нижче, віра не дозволяє, чи лежні?
--- End quote ---
прошу  пана я все стараюся, по мірі можливості, читати на форумі, а коли є технічна можливіть, наприклад наявність такого приймачу ... пробувати тестувати його роботу ... нормальної роботи з IPTV для цього реса я так і не добився, він у порівнянні навіть з Q-Sat 07-15 - металолом металоломом ...

--- Цитувати ---надав бананів кілограмів, так, ну на рік.
--- End quote ---
з бананами поки почекаємо, я сьогодні добрий ... баню в основну кацпських спамерів що на мацковії ... :2funny: :2funny: :2funny: ca.,

pavlo8000:
Славон якраз qsat хай ховається, де прошивки на них??? iptv працює супер на ласт прошивці...Спойлерhttp://westsat.net.ua/showpost.php?p=311980&postcount=34[close]

urij66:
Slavon,вибачаюсь, можливо трошки і грубо.Остання, це за 17.11.2020.Погоджусь із вами частково.Так, останні півроку він був відстій і кака.Але остання прошивка все виправила.Паверву працює, iptv платне і безкоштовне-теж.Всі інет плюшки теж.Він знову піднявся із дна, на яке був упав.Ще мекаст забацають і буде все ок.
Додано: 10:06:58, 18 Грудня 2020Забув написати, дамп не рекомендують ставити із старих прошивок.Рекомендують і бажано, зробити все по новому.Розумію, що нехочеться, але не буде проблем.Я пробував із старим, неважно працює, не сподобалось.

vlad2019:
https://sat-ukraine.info/index.php/topic,14157.90.html дамп.

Styc:
//www.youtube.com/watch?v=Au_3CanuVxI

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version