Приймачі DVB-S/S2 > U2C B6, uClan B6
U2C/uClan B6, B6 Metal, B6 CA - обговорення роботи приймачів
oleg_lezha:
Чи мав хто-небудь наступну проблему.
Прошив ресивер b6 metal останньою прошивкою від 17.11.2020. Попередньо скинув налаштування по замовчуванню.
Примітив особливість, що звук на сат каналах з'являється не одразу. І якщо зайти в меню при перегляді сат-каналу, то звукова доріжка зникає, доки не перезавантажиш з розетки.
Кабель HDMI міняв, проблема не зникла.
Ruslan1985:
Доброго дня, виникла проблема після прошивки новим ПО, перестав показувати через AV вихід, HDMI працює, хто знає як виправити, чи може потрібно щось в налаштуваннях змінити?
Mult:
--- Цитата: Ruslan1985 від 11:37:46, 24 Січня 2021 ---Доброго дня, виникла проблема післ
--- End quote ---
Доброго. Не думаю що проблема виникла через нове ПЗ - у мене один з телевізорів теж працює тільки з шнуром AV -після оновлення прошивки все працює звично.Спробуйте інший шнур якщо є або поверніться на старе ПЗ щоб побачити чи працює чи ні.І питання - от не показує зовсім чи немає зображення а звук є?
Ruslan1985:
--- Цитата: Mult від 17:49:04, 24 Січня 2021 ---
--- Цитата: Ruslan1985 від 11:37:46, 24 Січня 2021 ---Доброго дня, виникла проблема післ
--- End quote ---
Доброго. Не думаю що проблема виникла через нове ПЗ - у мене один з телевізорів теж працює тільки з шнуром AV -після оновлення прошивки все працює звично.Спробуйте інший шнур якщо є або поверніться на старе ПЗ щоб побачити чи працює чи ні.І питання - от не показує зовсім чи немає зображення а звук є?
--- End quote ---
Взагалі, синій екран, нічого не показує
slavon:
в налаштуваннях тюнера при підключені через HDMI виставте роздільну здатність 576i і пробуйте підключати до старого тв по RCA (тюльпанах) !!!
Навігація
Go to full version