Приймачі DVB-S/S2 > U2C B6, uClan B6

U2C/uClan B6, B6 Metal, B6 CA - обговорення роботи приймачів

<< < (72/76) > >>

slavon:
хтось, скаже яка остання нормальна прошивка для роботи з IPTV ??? пробував різні в лютому-березні цього року - добитися нориальної роботи цього чуда китайської техніки так і не вийшло !!!  ca.,

urij66:

--- Цитата: slavon від 09:43:26, 14 Грудня 2020 ---хтось, скаже яка остання нормальна прошивка для роботи з IPTV ??? пробував різні в лютому-березні цього року - добитися нориальної роботи цього чуда китайської техніки так і не вийшло !!!  ca.,

--- End quote ---
А почитати пару постів нижче, віра не дозволяє, чи лежні?

vlad2019:

--- Цитата: slavon від 09:43:26, 14 Грудня 2020 ---хтось, скаже яка остання нормальна прошивка для роботи з IPTV ??? пробував різні в лютому-березні цього року - добитися нориальної роботи цього чуда китайської техніки так і не вийшло !!!  ca.,

--- End quote ---
Славон , остання прошивка вирнише дамап викладена у нас на форуми, знаете тестував IPTV, бильш менш пишло нормально, е звичайно канали з високим битрейдом , несправляется, але стари андроид приставки там теж косячать, качайте дамп тестуйте в мене все окей.

vizir:
urij66, Ви дуже різкий чоловік у своїх судженнях. Мені не ліньки натиснути кілька кнопок, але тюнер у батька в іншій області,  я до нього поїду скоро в гості і спробую налаштувати. А зараз просто збираю інформацію.
Але все одно Вам вдячний.  ca.,

arrows:
Як вже мене цей бовдур за...ав, я б на місці
slavon
Глобальний модератор
Ветеран
за таку неповагу та писанину:
--- Цитата: urij66 від 14:03:43, 14 Грудня 2020 ---А почитати пару постів нижче, віра не дозволяє, чи лежні?
--- End quote ---
надав бананів кілограмів, так, ну на рік.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version