Приймачі DVB-S/S2 > U2C B6, uClan B6

U2C/uClan B6, B6 Metal, B6 CA - обговорення роботи приймачів

<< < (67/76) > >>

AlShep:

--- Цитата: pavlo8000 від 18:52:56, 09 Серпня 2020 --- де підтримка на qsat, openfox на деякі і не було ніколи підтримки. Чи вам хочеться, щоб з В6 зробили деніску. Думаю такого не буде. Alshep а скільки ти продав В6, що так хвилюєшся???  Alshep коли ваш  друг москаль users12 відновить кінотеатри, якого ви яросно захищаєте???

--- End quote ---

Обісрався зі своїми бакланами, тепер обсихай! Доки буде жити проблема в швидкому зароблянні грошей за чужий рахунок, доти буде жити в твоїй кастрюльці (голові) мета про швидке збагачення.Треба щось робити руками, а не......дупою. Люди, наші люди, таких не поважають і посилають....невже треба бути таким тупим, щоб це зрозуміти???

vasjabr:

--- Цитата: pavlo8000 від 19:46:43, 09 Серпня 2020 ---Славон ти модератор, чи .. 
--- End quote ---

Славік, і я про то... До яких пір терпітимеш зарозумілого бакланобалалаєчника padlo8000? Вкотре тебе обгадив, а ти обтікаєш... Непорядок. Він відноситься до тих людей, в яких навіть г@но краще... :2funny: ca.,

slavon:
pavlo8000
--- Цитувати ---це прошивка чи дамп?
--- End quote ---
1. а ти розорися на декілька сотень гривень, піди і купи продукцію свого прямого конкурента - будеш знати ... за одне різницю побачиш в роботі ПЗ ... адресу магазину Q-Sat та/або місце на радіобазарі тобі сказати ??? можу навіть посприяти, при потребі звичайно (ну різне буває - збанкрутував на продажі свого металолому), що тобі його продадуть за ділерською (оптовою) ціною ...  :2funny: :2funny: :2funny:
2. пересьтань понтуватися та хамити на форумі ...  бачу 2 практично підряд по 1 місяцю терміни бані тебе нічого не навчили ... можу організувати третій ...  :2funny: ca.,

wwwviy:
ось буквально на днях замітив що (uclan b6 metal) непрацють кінотеатри (тільки megogo). а в ютубі часто видає повідомлення на англійській мові, що це відео не для вашої країни. може хто знає як вирішити ці проблеми. дякую

pavlo8000:

--- Цитата: wwwviy від 07:08:21, 11 Серпня 2020 ---ось буквально на днях замітив що (uclan b6 metal) непрацють кінотеатри (тільки megogo). а в ютубі часто видає повідомлення на англійській мові, що це відео не для вашої країни. може хто знає як вирішити ці проблеми. дякую

--- End quote ---
Скачати прошивку тут Спойлерhttps://fex.net/ru/s/vkysxr0[close] за 08.01.20

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version