Приймачі DVB-S/S2 > U2C B6, uClan B6

U2C/uClan B6, B6 Metal, B6 CA - обговорення роботи приймачів

<< < (66/76) > >>

AlShep:
Скоріше за все підтримка дійсно закінчена

Ця "славнозвісна" конторка в свій час почала з "кидалова" успішних бюджетників U2C S+...Їм ДУЖЕ сподобалася ця спроба і вони вирішили собі і надалі займатися "киданням лохів", які купують їхній ХЛАМ! Нас, українців, життя нічому не вчить..Тож прислухайтесь до порад тих, хто був у рядах перших, хто зіткнувся з тою проблемою тех. підтримки придбаної продукції. Успіхів!

pavlo8000:
А де підтримка на qsat, openfox на деякі і не було ніколи підтримки. Чи вам хочеться, щоб з В6 зробили деніску. Думаю такого не буде. Alshep а скільки ти продав В6, що так хвилюєшся???  Alshep коли ваш  друг москаль users12 відновить кінотеатри, якого ви яросно захищаєте???
Додано: 18:55:41, 09 Серпня 2020http://q-sat.com.ua/firmware/q-11_190809.bin рік тому, чи є новіша???

slavon:
pavlo8000 1. тобі що повилазило, роззуй очі - остання прошивка на Q-Sat 07-15 за лютий цього року
2. ІРТВ на Q-Sat 07-15 працює незрівняно краще ніж на цих твоїх недо-балалайках ...  :2funny: ca.,

pavlo8000:
Славон ти модератор, чи ..  це прошивка чи дамп? Та дай силку оф сайт, я там шукав.  А повилазило будеш до своїх родичів говорити. Можна казати, що підтримка QSAT давно закінчилась. Кіна не буде!

пересьтань понтуватися та хамити на форумі ...  бачу 2 практично підряд по 1 місяцю терміни бані тебе нічого не навчили ... можу організувати третій ...  ca.,

Mult:

--- Цитата: pavlo8000 від 18:52:56, 09 Серпня 2020 ---А де підтримка на qsat,
--- End quote ---
Знаю що не мені адресували...Тут гілка по обговоренню приймачів уклан - і всякі там сати-фокси нафік потрібні. Просто на форумі підтримки годували обіцянками нового ПЗ,тепер мовчать як риба і,повірте,не юзерсу чи лузерсу запускати кінотеатри - є для цього люди які стрижуть купони,але вперто не хотять тупо заплатити китайським софтописцям - ось про що мова. Ввезли мільйони приймачів,розпродали і на всіх забили.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version