Приймачі DVB-S/S2 > U2C B6, uClan B6
U2C/uClan B6, B6 Metal, B6 CA - обговорення роботи приймачів
Mult:
--- Цитата: wwwviy від 07:08:21, 11 Серпня 2020 ---ось буквально на днях замітив що (uclan b6 metal) непрацють кінотеатри (тільки megogo). а в ютубі часто видає повідомлення на англійській мові, що це відео не для вашої країни. може хто знає як вирішити ці проблеми. дякую
--- End quote ---
Кінотеатри дійсно працюють на останньому ПЗ від 8 січня 2020 - але IPTV на цьому ПЗ дивитись майже неможливо - так що обирайте що для вас важливіше,з ютуб дійсно трабли - ще ледве працюють категорії,а ось пошук практично мертвий - пробуйте вмикати обране відео декілька разів підряд і,можливо,вам пощастить. Потрібне нове ПЗ - але чекати його можна вічність,проблем у ресивері повно - але це вже нікого не хвилює...
us5vac:
Доброго вечера.!Пiдскажiть нормальну прошивку.Тюнер uClan B6FULL HD. Зависае часто и при цьом отваливается интернет.Помогает только отключение от сети..Потом работать может и час и больше.Мене не iнтирисуе там ютуби,мегого ит.д Ми дивимся тiльки Sat i IPTVI за 1$
Виктор Волошук:
Купи сатінтеграл 1228 , активуй Функам( 36+85 грд), і рік безплатно дивись купу каналів . І $ ціленькі будуть.
us5vac:
--- Цитата: Виктор Волошук від 19:53:30, 20 Вересня 2020 ---Купи сатінтеграл 1228 , активуй Функам( 36+85 г
--- End quote ---
Дякую.Та це не менi.У мене 1268 i IPTV працюе за 1$ так как немае у мене 36 i 85
Виктор Волошук:
Так може йому не прошивка потрібна , а всередині вже повисихало дещо.
Навігація
Go to full version