Приймачі DVB-S/S2 > AF-XX18
Openbox F-100
Android-80:
--- Цитата: gotsanyuk від 21:12:49, 02 Листопада 2007 ---Ну добре нехай буде так, тоді де взяти 20 бут. І взагалі він залізе у тюнер, бо 17 бут не лізе. (через авто аріонер) :smiley6600:
--- End quote ---
Автоаріонером в тюнер можна загнати любий бут та любий софт з розширенням *.auc *.buc
Тільки для цього існує одне правило,-потрібно правильно оприділити поточний загрузчик командою 74620. Якщо загрузчик прога правильно оприділила,вона автоматично поправить шапочку ;) Іноді загрузчик може оприділитись некоректно. В мене навіть таке іноді буває,коли прошиваю аріоноподібні(Ф-100,Х-600,х-620,фергусони...). Для цього необхідно перезавантажити комп"ютер,якщо стандартний компорт,або витягнути та вставити назад шнурок,якщо у вас ноут з перехідником USB-RS232. Удачі у твоїх тортурах над опенбоксом :2funny: Непереживай і не панікуй,якщо щось запартачиш і побачиш на дисплеї завітні 88:88,то тоді будемо говорити про JTAG.
Але краще,щоб без нього... :2funny:
gotsanyuk:
НАРЕШТІ ----- тепер усе щолкає як горішки :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Треба було тільки щоб автоаріонер оприділив поточний загрузчик командою 74620. :idiot2: :idiot2: :idiot2:
Поки що нема проблем :laugh: Як тільки будуть якісь питання, буду знати до кого звертатись :smitten: :coolsmiley:
gotsanyuk:
Android-80 --- тобі окреме спасибі у допомозі з вирішенням проблеми :smitten: також хочу подякувати zenon :smitten: (жаль що немаэ кнопки "дякую" яка була раніше) Ну а тепер до діла :knuppel2:. У мене немає ні одної прошивки (всі стер,) Тож велике прохання до всіх, викладіть тут якісь гарні сайти з прошивками, звичайно до опенбокс ф100. :laugh: Або і самі прошивки.
gotsanyuk:
--- Цитата: gotsanyuk від 09:00:20, 03 Листопада 2007 --- велике прохання до всіх, викладіть тут якісь гарні сайти з прошивками, звичайно до опенбокс ф100. :laugh: Або і самі прошивки.
--- End quote ---
Я так бачу що прийдеться самому виконувати своє прохання :tickedoff: Ось прошивка (ключі прив'язані до трансподнрів), я додав деякі ключі. І тепер у мене все показує на ура :smitten: Прошу надалі, викладайте тут нові прошивки. :knuppel2:
gotsanyuk:
Ось ще викладаю канали :cool:
Навігація
Go to full version