Приймачі DVB-S/S2 > AF-XX18

Openbox F-100

<< < (8/15) > >>

gotsanyuk:
В мене знову проблема, і то дуже велика :knuppel2:.  Тюнер не приймає прошивки взагалі, просто собі включається. :(  А раніше було все добре, сталось це від тоді коли я прошив прошивкою від технокома. Порадьте щось, ЛЮДИ ДОБРІ.

zenon:
ТИ тільки не спіши, зараз щось придумаєм :)

Android-80:

--- Цитата: gotsanyuk від 19:17:09, 02 Листопада 2007 ---В мене знову проблема, і то дуже велика :knuppel2:.  Тюнер не приймає прошивки взагалі, просто собі включається. :(  А раніше було все добре, сталось це від тоді коли я прошив прошивкою від технокома. Порадьте щось, ЛЮДИ ДОБРІ.

--- End quote ---
А це вже смішно,чесно :2funny: Думаєш,що я тобу якусь ху...ню підкинув? :( Тим звичайним аріонером важко заливати софти,які перед тим необхідно трохи правити! Заливай софти на 20 бут прогою автоаріонер,і проблеми відпадуть,а точніше"софти не хочуть лізти" ;)

gotsanyuk:
Ну добре нехай буде так, тоді де взяти 20 бут. І взагалі він залізе у тюнер, бо 17 бут не лізе. (через авто аріонер) :smiley6600:

Android-80:
Щойно мав проблему з загрузчиком,якись ненормальний в загрузчику написав своє ім"я :idiot2: Ні автоаріонер,ні AUC_heditv099 не змогли оприділити поточного загрузчика :( Писала якась херня 16.1telem. Доречі,в своїх перших повіджомленнях на цьому форумі,весною чи літом я писав про цю проблему,а точніше про команди тюнера,при цьому загрузчику. А команди прикольні(замість 24680-00001) :uglystupid2: Мова йде про Х-600 :) Короче я так і не зміг ні залити,ні злити софта та змінити загрузчика :tickedoff: Зняв кришку підпаявся де потрібно і залив новий дамп,після чого залив новий бут та софт. :coolsmiley: Тюнер тепер нормально перешивається та реагує на потрібні команди(74620,24680). Пишу це,-може комусь стане в пригоді,коли стикнетись з загрузчиком 16.1TELEM. Якщо така справа,то не вагаючись діставайте JTAG,і до справи... ;)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version